Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Lähivalot ei toimi

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Lähivalot ei toimi

    Missä ihmeessä on ajovalojen sulake B6sessa? Ei ole sulakkeita ollenkaan paikoissa 21 ja 22 missä ne pitäisi olla... :D Katoin toisestakin autosta niin ei ole sulakkeita niissä rei'issä ollenkaan vaikka valot palavat normaalisti.
    Viimeksi muokannut sv; 26.6.2010, 15:43.

    #2
    Mikä on ongelma jos valot kerran toimivat? Ajovaloille ei ole sulaketaulussa sulakkeita, jos autossa on ns. highline sähköt - ja ne taas ovat lähes kaikissa. Tämä siksi, että J519 ohjaa valoja; valokytkin vain kertoo tuolle ohjainlaitteelle mitä on toivottu ja ohjainlaite toteuttaa toiveen. Kannattaa lukea vaikka tämä alkuun, voi vastata moneen kysymykseen: http://www.volkspage.net/technik/ssp/ssp/SSP_254.pdf

    Comment


      #3
      Minulla omassa autossa valot toimii mutta vika on siis kaverin autossa.

      No lähetään siitä liikenteeseen, että mikähän mahtaa sitten olla vikana että lähivalot ei toimi ollenkaan? Mistä kannattaa lähteä liikenteeseen?

      Niin ja vikakoodeja ei ole.
      Viimeksi muokannut sv; 26.6.2010, 15:51.

      Comment


        #4
        Alkuperäisessä otsikossa ja viestissä kysyit sulakkeista, ilman mainintaa viasta. Laita muokkaamaasi otsikkoon vielä maininta autotyypistä niin on hakujen kannalta parempi :).

        Onko kaikkien moduuleiden koodit luettu? Xenonit vai halogeenit? Näyttääkö mittaristo valojen olevan rikki? Toimiiko pitkät, parkit jne? Onko varmistettu että polttimot ehjät?
        Viimeksi muokannut dumo; 26.6.2010, 21:52.

        Comment

        Working...
        X