Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 B5 Takaluukun lukko vika

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A4 B5 Takaluukun lukko vika

    Eli profiilin mukaisessa kulkupelissä takaluukun lukko pelaa muuten ku pitääkin mutta ei mene kiinni avaimella. Avatessa takaa ohjaa ihan normaalisti muitakin lukkoja,ja aukeaa muiden lukkojen mukana normaalisti.
    Saakohan lukkoihin osia erikseen,meinaan marmoritiskin herrat sanoi että vaan kokonaisena ja jos avaimiin sopivat niin +300e ja erillisillä avaimilla n.160e...on se niin nättiä!

    #2
    Oletko varma, ettei ole vuosien saatossa mennyt likaa yms lukkoon, joka aiheuttaisi jumimisen toiseen suuntaan? Oletko kokeillut toisella avaimella?

    Comment


    • #3
      Olen pari kertaa räjäyttänyt lukon levälleen pöydälle ja koittanut etsiä vikaa ja puhdistellut ja rasvaillut mutta ei kyllä mitään näkyvää vauriota yms. meikäläisen taidoilla löytynyt...Tosiaan kun avainta kääntää myötäpäivään niin ikäänkuin lähtee kääntämään sisuskaluja mutta sitten pitää naksauksen ja löystyy. Toinen avain on pari vuotta vanha sja ei pelaa silläkään sen kummemmin...

      Comment


      • #4
        Itellä on aivan sama ongelma a4 1.8 -96 vehkeessä, sanoivat jostain varaosaliikkeestä että se johtuu siitä että kun keskuslukitus kerran ohjaa takakontin lukkoa niin se jää niinsanotusti "käyttämättömäksi" että jumittuu kiinni.
        En sitten tiedä mikä tuohon auttaisi, ei tahdo uutta lukkopesää erikseen tosiaan sopuhintaan löytyä mistään.

        Comment

        Working...
        X