Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

ibizan brembot, mistä tiivistesarja?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • ibizan brembot, mistä tiivistesarja?

    Mistä sais kyseisiin brembon satuloihin tiivistesarjan? Käyttöauto ei tunne. Oikeastaan pölytiivisteet vaan tarvis. Jos jollain on hyllyssä pölyttymässä , saa tajotakin.

    #2
    Jos on Family A tyypin satula niin Seatin merkkiliikkeestä saa tilaamalla. Toimitusaika noin 3 viikkoa ja hinnaksi kertoivat n. 50€.

    Comment


      #3
      Kerrotko mikä seatti liike, omaa sellaisen myyjän kun pystyy noihin tilaamaan osia. Täällä levittävät kätensä kun etkassa ei ole numeroita kuin ilmausruuveille, paloille ja noille tapeille mitkä ohjaavat paloja, mihinkään muuhun ei kuulemma ole numeroita, joten ei oota myyvät.

      Comment


      • #4
        Lähetin brembolle spostia. Kattoo jos jotain aukee. Oiskohan jotain toivoo saada hydrauliikkaliikkeestä jos menis mittojen kans?
        Javis, tietoo ei oo minkä sarjan ovat mutta jos on faktaa tai tietoo millä numeroilla vois mennä kyseleen? Käyttöauto ei kyl tiennyt mitään noista. Ja ovat Seat merkkiliike.

        Comment


          #5
          Lahden Laakkoselta kyselin pari viikkoa sitten. Tilasin Cupra R (Brembon tekemät) levyt ja samalla kysyin tiivistesarjaa varmuuden vuoksi. Siellä on aika noheva myyjä joka selvitti asian ja niitä löytyy Espanjan varastolta. Männän halkaisijasta ei ole varmuutta mutta uskoisin sen olevan sama kaikissa A Family satuloissa.

          Suurella todennäköisyydellä tässä on suora numero sille jepelle joka selvitteli asiaa: 050-5090 175.

          Brembolta ovat aika nihkeitä kertomaan mitään ja muutenkin auttamaan, joten ihme jos vastaavat mitään. Eivät suostuneet toimittamaan omaan sarjaansa jarruletkua vaikka sille löytyy tilausnumerokin. Vetosivat turvallisuus syihin...

          Comment


            #6
            Eli tilasit 1M LEON Cupra R osia, ne eroaa nyt haetuista 6K IBIZA Cupra R osista.
            Leoniin itsekkin löydän tiivisteet kun ne etkassa möllöttää kuvan ja numeron kera, mutta ibizaan noita tietoja ei ole.
            Leonin tiivisteet menee numerolla 1ML 698 471 Set of seals for brake caliper housing. Tuo sarja pitää sisällään 36mm ja 40mm tiivisteet jos oikein olen katsonut.

            Comment


            • #7
              ok, pitääpäs rimpauttaa huomenna/mitata männät kun saan auton takasin pihaan.

              niin ja uspartsilta sais kans kuulemma.

              Comment


                #8
                Nostellaas vanhaa. Ibizan(?) Brembo mehii jarrunestettä satulan puolikkaiden välistä. Tässä ei siis ole ulkoista putkea, kuten nähtävästi Leonin vastaavassa. Saako tuohon tiivistesarjaa tai tiivistettä jostain? Onko tuolla kanavassa vain jokin o-rengas, jonka voisi vaihtaa?

                Comment

                Working...
                X