Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Nelipyöräsuuntaus Oulun saudulla

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Nelipyöräsuuntaus Oulun saudulla

    Autoa odottelen pajalta jousten vaihdosta ja pitäisi käyttää pyöränkulmat säädättämässä vielä jossain. Missä olette Oulun seudulla käyttäneet? Aika pitäisi luonnollisesti saada mahdollisimman lyhyellä jonotuksella ettei ei tarvitse ajella renkaat killissä kuin bemarimiehet konsanaan...:)

  • #2
    Toppilan autohuoltoon sain aika joutusaan ajan ja ei ollu muistaakseni ku 50€ se säätö.

    Comment


    • #3
      Vianorilta sai vanhassa paikassa edullisesti suunnattua ja kohtuu nopeasti.
      Kannattaa kysyä tuolta uudesta paikkaakin.

      Comment


      • #4
        Kysynpäs vielä näin amatöörinä, onko merkitystä vienkö auton sinne nykysillä 16" kumeilla vaiko ensi viikolla tulevilla 18" kumeilla? Vaikuttaako säätöihin tuo muutos? Renkaan halkaisija ei muutu kun ~sentin verran suuremmaksi. (205/55-16 --> 235/40-18)

        Comment


          #5
          Ei ole vaikutusta.

          Comment


          • #6
            En tiedä mitä kaikkea nelipyöräsuuntauksessa yleensä säädetään, mutta jos säädetään mahdollisesti myös kallistuskulmia niin mielummin veisin niillä 18" pyörillä. Ne on varmaan niin matalaprofiiliset ja jäykkärunkoiset, että pienikin virhe kulmissa voi kuluttaa rengasta mielenkiintoisesti ja samalla jämäkän renkaan "kanttaus" voi aiheuttaa uraherkkyyttä. Korkeamman profiilin rengas antanee enemmän anteeksi...runko elää ja mukautuu helpommin pieniin virheisiin?

            Comment


              #7
              Eipä se vaikuta kulmiin, vanteesta kun nuo kulmat mitataan. Renkaiden alla kun on säätötöissä vapaasti liikkuvat lätkät että säätöjen vaikutukset edes näkyy.

              Comment


              • #8
                Kumi on toki matala, mutta rengas Falkenin ZE 912, joka on ns. all season tyre, eli jonkin sortin kitkarengas. Pehmeämpi siis kun vastaavat tuon kokoluokan renkaat. En tuolla Suomen talvea lähtisi kovin luottavaisesti ajelemaan, mutta mukava rengas pitäisi olla tavalliseen ajoon ja etenkin vesikelillä hyvä. Sitähän meillä kesäisin riittää.:D

                Soittelin tuossa Toppilan ja Linnanmaan autohuoltoon sekä Suomen autohuoltoon. Ensi viikolle meni ja pitkälle. Vasaraperän Vianorille sai heti alkuviikolle ja oli homma tarjouksessa 59€. Liekköhän heillä siellä uudet laitteet kun on uudet tilatkin? Vien noilla vanhoila vanteilla niin ei tarvitse pelätä jos tulee naarmuja.

                Comment


                • #9
                  Vianorilla käytiin ja homma hoidettu. Oli säätänyt Audin ohjeiden mukaan 2mm auraukselle. Miten lie vaikuttaa sitten kun tulee leveämpää kumia?
                  Muutkin arvot löytyy dokumentista jos jotakuta kiinnostaa. Camberia ei kuulemma saa takaa säädettyä.

                  Mukava kun jotain peintä käy säätämässä niin paljastuu aina uutta työmaata. Vetarin ja hammastangon suojakumit rikki vänkärin puolelta...

                  Comment

                  Working...
                  X