Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Mistä A6 vm 2000 ilmajousituksen "pussi"?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Mistä A6 vm 2000 ilmajousituksen "pussi"?

    ...että sitten tuommonenki ongelma tuli esille aamulla: toinen puoli autosta ns. tontissa. Syyksi paljastu ilmajousituksen "pussin" vuoto hanttimiehen puolella takana (tai ei tässä omassani eessä moista jousitusta olekhan...).

    Audiliikkeestä hinta kuului olevan parisataa euroa, löytyykö näitä "tarvikeosina" eli jonku verran edullisempana vaihtoehtona? Vaihtohomma ilmeisesti, ainaki tuon lähikorjaamon mielestä, melko helppo ja yksinkertanen projekti, kuhan vain pussi saahan näille maisemille.

    Mietin myös normi-iskareitten vaihtamista tuon järjestelmän tilalle, mutta ei liene kannata...etenkin kun tuo tietyllä tavalla on mukava iskunvaimennussysteemi eikä hirviästi ittelläkhän tuosta pahaa sanottavaa...paitti että nyt rikki :)

    edit: taitaa virallisempi nimitys olla ilmajousituksen tyyny =o)
    Viimeksi muokannut toimeve; 12.3.2010, 14:44.

    #2
    Eipä taida suoranaista tarvike osaa juurikaan olla tarjolla noihin ilmajousituksiin,ainakaan suomessa.
    Joku lienee joskus paikkausta koittanut,menestyksestä en osaa sanoa.

    Comment


    • #3
      Mersumiehet tilaavat jenkeistä, mersufoorumista voisi löytyä lisätietoa.

      Comment


      • #4
        Vaihdoin juuri allroadiini jenkeistä (www.arnottinc.com:sta) tilatut jouset, siellä autooni vakio takajousi maksaa 269 taalaa kappale. Todennäköisesti myös mersumiehet tilaa sieltä. Tutustuttuani jousi-iskarirakenteeseen mielestäni todennäköisin syy on tiivisterankaat, katso heidän manuaalia, niin saat käsityksen rakenteesta, näin ainakin allroadissa.

        Comment


          #5
          Kun kyseessä ilmeisesti etuveto niin takapään palkeen numero 4B0616119B, hinta kotimaassa 195e. Minun kautta Saksasta 169e.

          Comment


          • #6
            Alkuperäinen kirjoittaja Teppo Kalske Näytä viesti
            Kun kyseessä ilmeisesti etuveto niin takapään palkeen numero 4B0616119B, hinta kotimaassa 195e. Minun kautta Saksasta 169e.
            Kiitos tiedosta, tuo hinta 195 oli se mitä korjaamo sai Jkylästä tiedoksi ko. osasta. Sen verran seikkailin netissä tuon alotuskirjotukseni jälkhen, että tilautin sen Jkylän Audikorjaamon kautta, niin saapahan mahollisimman äkkiä uuen tuon vuotavan tilalle. Vuoto oli alareunassa noin 4cm matkalla...siitä se ilosesti suhisi ja vettä pulputti (kun alusta kastui hallille ajaessa).

            Kiitos vinkeistä. Tällä kertaa ei tuo 20-30 euron säästö ole oleellinen, varmuus siitä että viim keskiviikkona pitäisi saaha pajalle on tässä vaiheessa tärkiämpää.

            Comment


            • #7
              S&N Oy Helsingissä maahantuo Dunlopin ilmapalkeita raskaaseen kalustoon. Sieltä vois kysellä, että löytyykö vastaavaa. Otat mitat vanhasta ja soittelet sinne. Kuluttajille eivät myy suoraan kuin käteisellä noutamalla, mutta joku jälleenmyyjä löytynee myös Keski-Suomesta. Hinnasta en uskalla sanoa mitään.

              Comment

              Working...
              X