Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Dayline ajovalot c4 100

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Dayline ajovalot c4 100

    Onko kellään kokemusta noista dectanen Dayline valoista, et pystyykö noilla ajamaanki pimeessä vai onko vaan koristeita?

    http://www.dectane.de/product_info.p...ic--black.html

    Ois kyllä tyylikkään näköset mut ois kiva saada vähän faktoja ennenku ostelee..

  • #2
    Jos yhtään samanlaiset laadultaan kuin noin B5:n vastaavat, niin jätä ostamatta. Kosteus menee sisään ja ei oikein tule pois. Prefacelift B5:ssa kiinnitys on niin ja näin, ei saa tukevaksi.

    Comment


    • #3
      Caravellessani on tuollaiset olleet viime kesästä saakka. Releytettynä toki ja syksyllä asensin noihin pimeyden varalle Osram Nightbreaker -polttimot. Kaikenlaisia valoja on kulkineissani ollut, mutta nuo ovat yhdet parhaista.

      Lähivalon linssin ansiosta valokuvio on veitsenterävä, joten oikein suunnattuna näkyvyys on erinomainen. Tammikuun alussa ajelin pakkasella ykkös- ja nelostietä muutama sata kilometriä. Oli sumuinen keli, joten kaukovaloja ei oikein voinut käyttää, joten hyvät lähivalot toimivat tosi hienosti. Kaukovalosta ei sanottavaa, kunnon polttimoilla näkee etäälle.

      Jonkin verran tuohon ledinauhan tienoille kertyy kosteutta, joka kuivuu hitaasti pois, koska lämpöä ei kehity. Vesisuoja pois ja paineilmaa on hieman auttanut.

      Tämän mallin kiinnitys on ainakin tukeva.

      Jostakin syystä valmistaja kieltää xenonien käytön noissa. Ihmettelen miksi, koska linssiumpiossa xenonien hajavalo minimoituisi eikä lämmönkään luulisi olevan ongelma.

      Ledinauhasta ei ole huomiovalokäyttöön, vaikka niin mainostetaankin. Hyväksyntää ei ole ja saat lisäksi varautua vastaantulevien vilkutteluun.

      Comment


        #4
        Joo, kiitos vastauksista. Joo ihme kyllä miksei xenonii voi tyrkätä se ois kanssa ollu yks juttu millä ois voinu valotehoa lisätä tohon autoon ku ei mitkään parhaat valot ole..

        Comment

        Working...
        X