Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi 80 b4 konepelti ei aukea.

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Audi 80 b4 konepelti ei aukea.

    Eli kävi seuraavaa. Avasin konepellin ja kuskin puoleinen tappihässäkkä irtosi pellistä. Kasasin sen samannäköiseksi ja pituiseksi kuin apukuskinpuoleinen tappi ja kolautin pellin kii. Kun kokeilin avata peltiä yllätys oli suuri kun se ei auennutkaan.

    Asiaa tutkittuani mielestäni molempien puolien lukot aukeavat, mutta aivan kuin tuulisalpa ei aukeaisi. olisiko kellään kuvaa tästä tuulisalvasta, jotta saisin sitä jotenkin ronkittua puskurin ja konepellin välistä.

    Muita vinkkejä ongelmaan?

    #2
    Eikö kellään olis heittää kuvaa tosta tuulisalvasta? Ei viittis rikkoa maskia, että pääsis siihen käsiks.

    Comment


    • #3
      Oletko kokeillut että aukeaako jos joku toinen samalla painaa tai vähän "rynkyttää" konepellistä kun kahvasta vetää? - minulla oli aukeamisongelmia aikoinaan Coupen konepellin kanssa ja noin sen sai auki, tai no aukes se yksinkin vielä vähän enemmän ja ajan kanssa kikkailemalla.

      Comment


        #4
        Joo. kahdestaan yritettiin saada peltiä auki. ton kuskinpuolen tapin minkä kasasin uusiksi, niin avasin vielä varmuuden vuoksi alakautta, että varmasti ei voinut olla siitä kiinni, ettei auennut. Molemmat puolet kuitenkin nousivat ylös kun kabiinin puolelta kahvasta vetäs. Kuskin puoli tosin huomattavasti vähemmän.

        Autosta häviää jäähdytysnestettä, niin sikski olisi pieniä paineita saada pelti auki. Mitäs nestettä tonne muuten laitetaan. mulla on Korrekin g30:sta mitä käytin Seatissa. sellasta punasta. Onko se oikeaa tavaraa tohon ACE? koneeseen?

        Comment


          #5
          Sen lukkotapin kun kiristää paikalleen väärissä säädöissä ja varmuuden vuoksi vielä väärään kohtaan niin käy kuin olet yllä kuvannut. Arvaa mistä tiedän... Muisti pätkii sen verran, että en enää muista oliko se se jousen kireyden/liikevaran säätö vai tapin paikka, joka aiheutti sen jumimisen. Olisko niin että jousi liian löysällä niin pelti ei pysy kiinni ja liian tiukalla niin pelti pysyy tosiaan kiinni. Ja tapin paikoitus myös joko helpottaa tai pahentaa asiaa.

          Omani sain jotenkin avattua vetämällä sen lukkoraudan maskin raosta täysin auki ja peltia johonkin suuntaan heilauttamalla. (Onko tapahtumakuvaus riittävän tarkka?) Ja sitten tunti tapin säätämistä ja kiroilua, että se lukitus alkoi toimia kuten pitääkin. Katso mallia toimivalta puolelta.

          Tuulihaassa ei pitäisi olla mitään jumittuvaa, se lähtee avautumaan kunhan pelti nousee molemmilta puolilta riittävän matkan.

          Comment


            #6
            hmm.. pystyykö sen tapin paikkaankin vaikuttamaan? Katsoin, että pellissä oli vaan kierre ja survasin ton tapin samanmittaisena, kuin vasen, paikoilleen.

            Comment


              #7
              No niin. Nyt sain vihdoin aikaiseksi ottaa pellin aukaisun työn alle ja kyllähän se lukkotappi oli tullut kiristettyä väärään kohtaan, jolloin tapit kiilautuivat jumiin, kun pellin löi kiinni. Alapuolelta tuli metallitangolla lyötyä sen tapin päähän ja pelti aukesi helposti.

              Comment

              Working...
              X