Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 B5 jälkiasenteinen ajovalopesuri

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    A4 B5 jälkiasenteinen ajovalopesuri

    Ajattelin sitten semmoisen väkertää paikalleen. Pumppu letkut ja suuttimet löytyy omasta takaa, mutta nyt pitäs enään keksiä, miten tuon sais toimimaan fiksusti.
    Liekö valmiuksia moisen asentamiseen? Takalasin pesuri on nyt poistettu käytöstä, niin ajattelinpa sen viiksen toiminnan muuttaa sitten ajovalopesutoiminnaksi...
    ollako ihan hakoteilla ja jos ei, niin mitä ja mihin pitäs kytkeä. Puuttuu sähkökuvat. :)

    Tai muutenki jos jotain vinkkia on antaa niin kaikki on tervetullutta. :)

    #2
    Mikset osta tuulilasipesurin moottoria uutta jossa on 2 haaraa, ja vedä toista valoille?
    Itse olen sitä mielipuolta että pääsee noin helpoimmin, ja samaa tahtia ne ajovalot rappaantuu kuraan kuin tuulilasi. Tosin nesteitä kuluu hieman nopeammin kun onkin parit suuttimet lisää ruikkimassa, mutta onneksi vag-tehtailla on tajuttu laittaa kohtuu isot säiliöt.

    Comment


      #3
      Nojuu, tossa on kyl vinha pointti kyllä. Sittenpähän sen takalasipesimen pumpun voiskin lyödä rinnan toimimaan tuulilasipesurin kanssa.

      Comment


        #4
        Alkuperäisestihän se menee faceliftissä siten että viiksestä kun vetää vain lyhyesti, ei tule kuin lasille ainetta. Kun vetää noin sekunnin tai pidempään, tulee myös ajovaloille. Säästää hieman pesuainetta, tarpeen varsinkin kun ainakin omassa faceliftissä on muistaakseni 4,5l säiliö, prefaceliftissä 7,5l.

        Multa löytyy kyllä ylimääräisenä alkuperäinen pesurillisen johtosarja ja viiksikin jos tarttee jotain liittimiä tai muuta.

        Edit: löytyy myös kytkiksiä Alfamerin kirjasta kunhan viikonlopuksi taas kotiudun, voin skannata jos tarvitset.
        Viimeksi muokannut MR; 15.12.2009, 09:56. Perustelu: Lisätty viittaus kytkiksiin.

        Comment


        • #5
          Mitä kokoa tuo ajovalopesurin letku on? Tuossa katselin ja ilmeisesti tuo ETKA:n S 10x3mm tarkoittaa 10mm sisähalkaisijaa ja 3mm paksuutta? ts. joku Bilteman halpa polttoaineletku varmaan soveltuu hommaan paremmin kuin hyvin?

          Comment


          • #6
            Mie kyllä tykkäisin toisinpäin, ainakin kesäaikaan, kuin Mikko. Mitä niitä ajovaloja kirkkaaseen kesäaikaan turhaan huuhtelemaan, kun tuulilasi on täynnä vaikka minkälaista ötökkää jotka pitäisi runsaalla nesteellä saada irti lasista. (8l säiliö tyhjä turhan nopeesti)

            Toki myönnän että rapakeleissä on ehdottoman tärkeätä pestä myös ajovalot.

            Omasta mielestäni hyvä olis joku katkaisin, millä ajovalojen pesun sais estettyä.
            Vie kuitenkin ne pesurit aikaslailla nestettä verrattuna tuulilasin perinteisiin pissipoikiin verrattuna. (eihän se neste maltaita maksa, mutta ainahan se säiliö tuntuu olevan tyhjä, kun sitä eniten tarttee.)

            Comment

            Working...
            X