Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Kuraläpät

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    #31
    Kyllä noiden pitäisi käsittääkseni istua, tai hyvin pienellä työllä ainakin istuu. Ei noissa pitäisi olla eroja puskureissa saati kaarissa.

    Comment


    • #32
      Tarkkana noissa saa olla, esim. kolmosmallin golfissa on eri läppä riippuen siitä onko helmalevikkeet vaiko ei.

      Comment


      • #33
        a6 farmari vm 2004 kaipaisi kuraläppiä eten sekä taakse.
        onko jollakin osanumeroa noille osille tiedossa.helpottasi ostamista saksasta.

        Comment


        • #34
          Nostetaan vanhaa aihetta mutta kysymyksenä olisi A6 4F etukuraläpät. Ottaako ne muilla kiinni kuinka herkästi ajaessa ns. hankalissa paikoissa? Eibach madallettu auto (kesä 18", talvi 17"), mutta esim. osassa parkkihallin hidasteissa kuraläpät nappaa kiinni tai sitten parissa hankalassa paikassa kun pihalta ajaa huonosti tehdyn katukiveytys luiskan yli kadulle. Rutina käy mutta se on kuraläpät, koska maali on läppien alta jo karkaillut.

          Näissä tilanteissa joutuu varomaan aivan liiaksi ja siksi olen miettinyt että voisko kuraläppiä lyhentää tai hankkia jotkin paremmat kuin nuo orginaalit (kovat). Osa syy voi olla jo hieman elämää nähneet orkkis iskarit (270tkm ajetut).

          Ideoita?

          Comment


            #35
            Mä olen joka autoon muotoillut noista läpät: https://www.karkkainen.com/verkkokau...%C3%A4pp%C3%A4

            En tiedä onko hienoimmat, mutta ei tosiaan raapimiset haittaa.

            Comment


              #36
              Itselle tein kuraläpät noista yllämainituista jacky läpistä myös kolmoseen. Varsin siistit sai tehtyä, lisäksi tarvitsi pussillisen VAG-muoviniittejä ja vähän muovia.
              Attached Files

              Comment


              • #37
                Kuraläpät A6 S-lineen

                Pitäisi saada vm2009 A6 avant S-lineen kuraläpät eteen, mutta kyseltyäni niitä marmoritiskiltä sanoivat että autoni on ns. "special edition" ja siihen ei ole saatavilla. En ole muualtakaan nopealla selaamisella löytänyt tuohon faceliftiin sopivia ja rajoittaako tuo S-line asiaa vielä korkeuden puolesta? Osaako joku kertoa että onko tuohon S-lineen olemassa jotkut omat lyhyemmät vai käykö ne ihan perus faceliftin läpät myös tähän? On kuitenkin tullut muutamat facelift S-linet vastaan jossa läpät näytti olevan.

                Comment


                • #38
                  Niin mullekin sanottiin pari vuotta sitten vastaavaan A4:seen Laakkosella. Noh, menin käymään siellä kun niillä niitä oli hyllyssä ja kävin ulkona sovittamassa. Ja ne sopivat täydellisesti paikoillensa.

                  Comment


                  • #39
                    No on se kumma ettei merkkiliikkessä noin yksinkertaisesta asiasta tiedetä. Muualtakin kun olen katsellut niin kaikissa maininta ettei sovi S-lineen. Itsellä tulee mieleen ainoastaan ongelma korkeuden puolesta. Joissain autoissa meinaa kuraläpät olla niin pitkät että raapivat joka paikkaan kiinni ihan normaaleissa arkisissa ajoissakin. Onko Itselläsi A4:ssa ollut sitä murhetta?

                    Comment


                      #40
                      Kuraläpät

                      Alkuperäinen kirjoittaja hannu h Näytä viesti
                      Niin mullekin sanottiin pari vuotta sitten vastaavaan A4:seen Laakkosella. Noh, menin käymään siellä kun niillä niitä oli hyllyssä ja kävin ulkona sovittamassa. Ja ne sopivat täydellisesti paikoillensa.
                      Jos en väärin muista niin sulla on tuossa B8:ssa vaan S-line sisäpaketti, mutta ei ulkopakettia, eli ulkoa auto on täysin samannäköinen kuin vakio. Silloinhan ne normiläpät tietenkin sopii.

                      Tosin ulkopaketin kanssakin kyllä pitäis etuläpät sopia ihan normaalisti, koska lokarit samanlaiset. Takaläpät ei taida sopia S-Lineen koska takapuskuri erilainen.
                      Luulisin että näin on myös A6:ssa.

                      Mulla oli B8 avant jossa S-line alusta. Läpät vakiona jo uutena. Ei ongelmia. Ne läpäthän on ainakin B8:ssa semmoiset lyhyet pätkät.
                      (Ei ollut S-line ulkopakettia mulla paitsi että etu- ja takapuskuri vaihdettiin jossain vaiheessa S-lineksi mutta niillähän ei ole läppiin vaikutusta).

                      Comment


                      • #41
                        Jaahas tänään alko -09 malliseen A6:een helmojen fixaus kun on tosiaan kivet hakannu helman päät aivan paskaksi. Joutuu muuten purkaan sisälokarit,pissapojan säiliön ja etupuskurin pois että saatiin lokarit irti jotta pääsee fixaa helmat myös niiden alta. Että kannattaa ne etuläpät vaan suosiolla laittaa ennen kuin myöhäistä jos meinaa täällä suomen suolatuilla ja paskoilla teillä ajella. Ostin audicenteriltä etuläpät vaikka väittivät että ei kuulu S-line ulkopaketin kanssa mutta nopeella sovittelulla istuu täydellisesti.

                        Comment

                        Working...
                        X