Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Jarru tehostus hävisi

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Jarru tehostus hävisi

    Vaihdoin hydraulipumpun päällä olevaan proppuun uuden o-renkaan, no tässä operaatiossa propun alla ollut jousi hävisi jonnekkin, ja sitten vielä lorautin liikaa öljyä säiliöön. Lähdin siitä sitten ajamaan ja huutomerkkihän sieltä sitten syttyi, kaikki kuitenkin toimi tässä vaiheessa. Aikani ajeltuani pistin auton parkkiin ja laskin hyd.neste säiliön alaletkusta ylimääräisen öljyn pois. Ja sitten uudestaan auto käyntiin. Edelleen huutomerkki huutaa ja nyt sitten vielä jarrutehostus hävisi ja poljin muuttui kovaksi.

    Mitä tässä tapahtui? Ilmaa systeemissä? Ajelin ja kääntelin aikani tuota mutta ei auttanut. Vai oliko tuo jousi elintärkeä pumpun toiminan kannalta?

    #2
    Äkkiä sanoisin, ettei pumppu tee jarrutehostimelle painetta tuon jousen kadottua. Tehostusta riitti pommillisen verran. Liiasta öljystä ei johdu, saa olla lähestulkoon säiliön täydeltä.

    Comment


      #3
      Joku virka tuolla jousella oli. Annoin ensiapua ja laitoin sinne suht sopivan kokoisen jousen ja tehostus palasi. Tosin huutaa huutomerkkiä vieläkin, eli ei ilmeisesti tarpeeksi painetta vieläkään.

      Eli jos jollain on jäänyt ylimääräiseksi NM/7A/3B/ABY pumppu, voisin kyseisetä pelistä jousen lunastaa, tai koko pumpun jos edukkaasti irtoaa.

      Comment

      Working...
      X