Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

UrS4 tuulilasi?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    UrS4 tuulilasi?

    Tarvitsen pikaista apua. Juuri hommaamani Urssi on parhaillaan tuulilasin vaihdossa. Ongelmana on se, että uusi tuulilasi ei sovi paikoilleen yläreunastaan?? Lasi mene paikoilleen kyllä ilman listaa, mutta listan kanssa ei.

    Kysymys, onko mahdollista, että Urssissa on hiukan erilainen lasi kuin normi Audi 100 quattrossa? Lasi on nimittäin luettelon mukaan juuri Audi 100 quattro:n lasi. Vuosimalli on 1992. Lasiliike tilasi kuitenkin vielä toisen lasin varmuuden vuoksi. Entäpä onko tietoa, onko noissa eroja UrS4 ja UrS6:n välillä..yritän etsiä kaikkia mahdollisia selityksiä nyt tuolle...

    Vanhaa lasia ei enää ole tallessa. Nyt on melkoinen tuli perseen alla, autoa ei ole tunnetun historian aikana kolaroitu...

    EDIT:

    Sain jo selville, miksi lasi ei mahdu...eli komento takaisin...
    Viimeksi muokannut Jari74; 11.11.2009, 15:59.

  • #2
    Olikos niissä 100 quattro:n lasissa ja urssin lasissa eroa vai mistä johtui että lasi ei mahtunut?

    Comment


      #3
      Mikä mahdollisesti oli syynä sopimattomuuteen? Oliko liike hommannut väärän ruudun ekaks?

      Comment


        #4
        Valitettavasti lasi oli täsmälleen oikea, lasi ei vaan mahtunut autoon sen historian takia =( Tämä siis tuli itselleni täydellisenä yllätyksenä ja niin myös edelliselle omistajalle.

        Piti selvittää auton historiaa yli 12:sta vuoden taakse. Auto on siis rehellisesti kolaroitu, mutta ilmeisen hyvin korjattu, sillä ei edes entinen omistaja huomannut tätä vaikka auto oli siinä perheessä kauan...

        No ongelmaa on katto, se kapenee yläreunastaan hiukan liian jyrkästi eli lasista pitää hiota jollain lailla molemmilta puolilta noin 4mm pois. Nyt onkin ongelmana, että kuka moisen homman tekee. Lasiliike ei ole vielä moista liikettä löytänyt joka ottaisi pienen siivun lasista pois ja pahimmassa tapauksessa lasi pitää teettää Kutilalla.

        Onko kenelläkään kokemuksia lasiliikkeistä joka pystyy moisen homman tekemään?

        Comment


        • #5
          Joskus tuli lyhennettyä erään volkkarin lasia hiomalla käsin kerkeahkolla hiomapaperilla. Lasi ei tosin ollut liimakiinitteinen (en tiedä onko eroja).

          Comment


            #6
            Kokeileppa suostuuko Alt-lasi ko. operaatioon. Tekevät nimittäin lasien kanssa yhtä jos toista.

            Comment


              #7
              Kiitos vinkistä, soitin tuonne...

              Pilkington oli jo lähestynyt kyseistä pajaa asian merkeissä. He ovat ilmeisesti tiedustelleet kaikilta Team Partnereiltaan, että kuka pystyy hoitamaan homman. No Alt-autossa oli luvattu kokeilla, mutta omalla vastuulla eli takuuta lasin pysymisestä ehjänä ei anneta (artisti maksaa). No reilu homma sinänsä...hyvä kun suostuvat edes kokeilemaan.

              Mä taidan vetäytyä taka-alalle tässä asiassa, antaa noiden liikkeiden hoitaa tuo homma. Yksi lusikka vähemmän tässä sopassa...

              Comment


                #8
                No niin, autossa on taas tuulilasi. Saan huomenna auton takaisin. Auto on yön yli otsonoinnissa, sitä kun ei voitu aikaisemmin tehdä...turhan iso reikä jotta kaasu olisi pysynyt sisässä =)

                Lasi oli muokattu jossain Keravalla...paikan nimeä en muista tähän hätään.

                Comment


                  #9
                  Eikö tuollanen virhe näy tai kuulu missään? Aattelin et näkys jossain ovien tai muiden saumois tai kuuluis voimakkaansa suhinana. Ei kumminkaa oo 2-kilpinen auto?

                  Comment


                    #10
                    No nyt jälkeenpäin tarkemmin tutkiessa/miettiessä niin kyllähän se näkyy, ei tosin kuulu mitään ylimääräisiä suhinoita. Kuskinpuolen takaovi on hivenen poissa linjoiltaan (takaoven etureuna on hiukan ylempänä kuin etuoven takareuna ja kun ovi on kiinni niin alareuna jää hivenen ulos), tosin sain sille selityksenkin aikoinaan ja siksi en osannut epäillä "oikeaa" syytä. Oven/ovet luultavasti saa tarkasti linjalleen säätämällä, mutta alkaako tuo sitten pitämään ääntä. Nuo erot linjoissa on niin pieniä, että ei niitä pane merkille, jollei tarkasti ihmettele. Auto oli sentään ~12v edellisessä perheessä ja he eivät huomanneet asiaa.

                    Nyt viikonlopun aikana on tarkoitus asentaa koukku tuohon ja puran samalla nuo ovipaneelit irti ja katson mitä sieltä sisältä löytyy.

                    Tavallaan auto on 2-kilpinen, se on nimittäin uitettu myös tänne suomeen aikoinaan (melko uutena). Rekisteriotteessa ei kuitenkaan ole kuin yksi rekisterinumero suomessa olon aikana.

                    Comment

                    Working...
                    X