Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Philips Ultra Blue Xenonit

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Philips Ultra Blue Xenonit

    Onko kellään kokemusta moisista lyysyistä ? Pari kipaletta retajaa tossa pöydännurkalla, joten mietin josko ne vaihtais.
    Lisäkysymyksenä seuraavaa kun omassa TT:ssä näyttäis olevan päivävalot Xenonit ja pitkät normaalit ? Voiko noihin pitkiin laittaa myös Xenon polttimot ?
    Aika Newbie kyssäreitä kaikki, mutta 2 päivää vasta omistaneena syytäkin olla :o)

    #2
    Ihan alkuun: Helpottaa kovasti mihin tahansa kysymyksiin vastaamista, jos mainitsee profiilissa JA topicissa mistä autosta on kyse (tarkka malli). Tämä kerrotaan foorumille rekisteröityessä.

    Eiköhän ne ole ihan sitä samaa mitä muutkin xenonpolttimot, tosin 6000K eli varsin siniset. Sanoohan sen jo mainospuhekin "Sen ainutlaatuinen sinertävä 6000 kelvinin valo kääntää katseet". Omaan autooni en tuollaisia huolisi, vaan korkeintaan 5000K, mutta makunsa kullakin.

    Koska ei ole aavistustakaan mistä TT:stä on kyse, on arvattava että tarkoitat päivävaloilla lyhyitä ajovaloja. Oikeita päivävaloja tapaa nykyaudeissa, ja ne on toteutettu ledein (xenon- ja led-valojen yhteydessä) tai halogeenein (halogeenivalojeh yhteydessä. Pitkiin ei voi laittaa xenon-polttimoita, jos niistä haluaa valoa. Siihen vaaditaan xenon-muutossarjat, joiden kanssa auto tuskin läpäisee katsastusta.

    Comment


    • #3
      joo sori en ollut päivittänyt profiilia, mutta nyt siellä on tiedot eli TT 1.8 T 165 kW quattro S-line 2002

      Comment


        #4
        No niin, heti paljon parempi. Eli sitten pätee kaikki tuo mitä sanoin.

        Comment


          #5
          OT: Pakko kysyä että mitä 8N TT:ssä tulee S-line "paketin" yhteydessä tarrojen lisäksi?

          Comment


          • #6
            Noissa polttimoissa on sitten aikapaljon eroja! Itellä olevinaan 10000k, mutta ei todellakaan ole "niin" siniset. Sanotaanko, että jos vertaa noita kuvia mitä on niin korkeintaan tuo 6000k täyttyy.

            Comment


              #7
              Käväsin hakemas kyseiset polttimot. Saa nähdä miten iso ero on muutaman vuoden vanhoihin normi philipseihin. Ainaki hintavat vielä jos ei muuta.

              Comment

              Working...
              X