Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A6 Avant vm 2000; mitä "tuunaksia" kannattaisi tehdä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A6 Avant vm 2000; mitä "tuunaksia" kannattaisi tehdä?

    En ole mikhän "rakentelija", mutta kun kävi tuossa kesällä niin, että automaattilaatikko "räjähti" ja kustansi tehdaskorjattu takuulaatikko tilalle asennettuna 4900 euroa, niin näyttää, että tuolla autolla ajethan nyt ja kauan =o) Ja tuli siis mielhen, että jottain vois tuolle tehä (facelift tms), kun makso jo kuitenki tuo edellä mainittu korjaus.

    Muutampi speksi:

    - vm 2000
    - V6 2,5TDI 132kW
    - automaatti tip-tronic
    - hopeinen, mustat helmat, tummennetut takalasit
    - ajettu 430tkm
    - moottorissa yläkerta uusittu 360tmk, samoin kaikki pumput yms "kalliit kulutuskamat"
    - auto hyvässä alkuperäisessä tikissä sisustukselthan (musta nahka)
    - varustelista riittävä
    - vanteet/renkaat normijutut

    Lähinnä siis ajattelin jottain kromimaski-kevyet helmalevitykset-pikku maalaus -linjaa...toishaalta tehojakhan ei ole koskhan liikaa, mutta tuo laatikko eppäilyttää, elikkäs pitänee tehä myös sinne radikaaleja muutoksia jos haluaa vielä tuosta 180hv saaha 20-40 hv lissää? Madaltamhan en ala, koska se käsittääkseni hankaloittaa talven lumikeleillä entistä enemmän, etenki kun ei sitä nelivetoa ole tässä.

    Neliveto olis tietysti ehoton näin vaijaan parin vuojen kokemuksella näille tehoille jälkikäthen ajatellen, mutta et varmasti halua muutamalla parilla tonnilla vaihtaa quatroasi tähän ;o)

    Ideoita? Mallikuvia mitä/miten olet itte teheny?

  • #2
    Pikku maalailulla ja maalipinnan ehostuksella saa ihmeitä aikaan, helmat ja puskurin alaosat korin väriin. Alusta kuntoon ja laadukkaat vanteet alle. Muuta ei tarvii.

    Comment


      #3
      Tässä projektissa on tehty paljon pikkujuttuja joilla ulkonäkö on kohentunut reippaasti: http://www.audiclub.fi/forum/showthread.php?t=58896

      Comment


      • #4
        Puskureiden alaosat joo korinväriin ja jos tykkää niin maskinkin voisi teippailla mustaksi. Ehkä jonkilaiset kalvot laseihin. Tonttiin ja laatuvanteet alle. Tossa oma ex. pirssi jossa nuo mainitut toimenpiteet tehtynä ja oli omaan silmään varsin riittävä. Lisäksi vaihdoin tuon faceliftin diffuusotin kiinteäksi takapuskuriin.

        Seassa pari kuvaa ennen noita puskureiden maalauksia.
        Attached Files

        Comment


        • #5
          Osui vaan surffatessa pikaisesti haaviin ja laitetaanpas tänne linkkiä. Löytyy Hofele puskurivariantit V8 ja ei V8 -mallille Edition Audi A6 4B C5 (05.2001 -03.2004) Facelift model. Hieman tuoreempi kuin 2000. Tehdään suurimmaksi osaksi tehtaan osilla, joten yhdennäköisyys on kohtuullisen huvä. Siitä S ja RS-kohotusta vaikkapa 2000-luvun alun TDI-keulaan. Pakettiin saa sumarit ja päivänvalosysteemit ja grillin kehykset mustana tai hopeisena.



          Osia saa esim täältä tai nettikaupasta Saksasta:
          http://www.modificars.fi/product_catalog.php?c=667

          Valmistaja ja vielä parempia kuvia:
          http://www.hofele.com/sport_en/produ...arosserie.html

          Sitten löytyy CSR ja RDX muovivirittäjät, joilta saa tuota viripuskuria. Aika villisti voi yhdistellä paketteja kunhan saa muovin vain muotoutumaan.

          http://images.google.fi/images?ndsp=...&btnG=Kuvahaku

          http://cgi.ebay.de/Komplettumbau-Spo...14232003r39698

          http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?...9753844&thin=0
          Viimeksi muokannut Tommy200rs; 26.1.2010, 07:43.

          Comment

          Working...
          X