Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Kesärenkaat, mutta mitkä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • ***************
    ***************
    Viimeksi muokannut RobTq; 30.5.2010, 19:02. Perustelu: liikaa negatiivisuutta, viesti poistettu omatoimisesti

    Comment


      Alkuperäinen kirjoittaja shotguni Näytä viesti
      Hakusessa kesärenkaat 225/45 R17. Tärkeimpinä kriteereinä:
      -Hiljaisuus
      -Pieni vierintävastus
      -Kestävyys

      Suosituksia?
      Ohessa itävaltalaisen lehden testi 225/45 R 17 -renkaista. Klikkaamalla renkaan nimeä saat koko arvostelun näkyviin ko. renkaasta.
      http://www.oeamtc.at/index.php?type=...play_mode=wide

      Comment


      • Lonsin Kumi näyttää tappelevan Camskillin kanssa melko lähellä hinnoissa...

        Michelin PS3 245/40/18 97Y Camskillistä 887,- toimitettuna (tuleeko tämä jonnekin postiin vai kotiovelle muuten?). Lonsilla 912,- plus 25€ toimitus.

        Taitaa lähteä toi paketti Suomesta tilaukseen.

        Comment


          Alkuperäinen kirjoittaja ommiK Näytä viesti
          Lonsin Kumi näyttää tappelevan Camskillin kanssa melko lähellä hinnoissa...

          Michelin PS3 245/40/18 97Y Camskillistä 887,- toimitettuna (tuleeko tämä jonnekin postiin vai kotiovelle muuten?). Lonsilla 912,- plus 25€ toimitus.

          Taitaa lähteä toi paketti Suomesta tilaukseen.
          Niin, se on ihan merkistä kiinni missä on edullisin. Bridgestonet sai Englannista käsittämättömän halvalla, ja kyllä tuntuu erittäin hyviltä kumeilta. Näemmä tuossa Itävallankin testissä pärjänneet. RE 050A 479eur / 4kpl 225/40R18 sis toimitus. Hemmetin halpaa sanon minä.

          Comment


          • No laitetaanpa tännekin sitten, jos jollakulla sanottavaa olisi. Kesätassut lähtee viikonloppuna tilaukseen, todennäköisesti Camskilliltä. Pitäisi enää päättää, notta mitä lähtee tilaamaan. Vaihtoehdot tällä hetkellä järjestyksessä:

            1. Goodyear Eagle F1 Asymmetric
            2. Hankook Ventus V12 evo K110
            3. Falken FK 452

            Myös Toyo T1R ja Bridgestone Re050 ovat käyneet mielessä. Goodyear on tähän asti vaikuttanut aika ässältä vaihtoehdolta eikä hintakaan pilvissä heilu. Ominaisuuksista arvostan ennenkaikkea märän kelin pitoa ja hallittavuutta, vaikka iso quattro alla onkin. Muutenkin hallittavuus ja pito ovat niitä päällimmäisiä kriteereitä. Esim. vierintävastus tai rengasmelu ovat toissijaisia seikkoja.

            Ajokkina siis profiilin D2 S8, 245/45R18 kokoisena tulisi, mahdollisesti harkinnassa 245-255/40R19 tai, jos miellyttävät vanteet löytyvät.

            Löytyykö mietteitä, ajatuksia kokemuksia mistään näistä tahi muita ehdotuksia rengasvalinnan suhteen. Pilot Sportit, P-Zerot ja vastaavat voi unohtaa, sillä menevät budjetista yli.

            Comment


              Alkuperäinen kirjoittaja Monster
              Kysyvät työtä tilattaessa mistä renkaat on hommattu. Sanoin että tilattu ulkomailta… Ihan vittuillakseen nostaneet hintoja "tuontirenkaille" ja toisissa R-maailman pisteissä eivät edes suostu "vastuuasioihin" vedoten asentamaan tuontikumeja vanteille.
              Mitäs se niille kuuluu mistä olen renkaani ostanut? Ainahan voi myös sanoa, että kaverilta ostin? Ja mihin ihmeeseen voi perustua eri asennushinta Suomesta ja ulkomailta ostetuille? Sen vielä ymmärrän, että ottavat kovemman hinnan asiakkaan omien renkaiden laittamisesta vs. heiltä ostetuista, mutta työn laadun on oltava sama kaikissa tapauksissa.

              Tuontirenkaitahan muuten taitaa kaikki olla osaa nokialaisia lukuunottamatta. Tää on vähän sama juttu kuin tuontiautot. :-p

              Comment


                Se nuolikuvioinen GY Eagle on ainakin omasta mielestäni hyvä rengas, että siltä pohjalta Mikalle voisin kyllä suositella tuota asymmetrikkiä. Tuskin ainakaan huonompi.

                Mitä tulee noihin asennushommiin, niin jotkut rengasyrittäjät ovat näköjään ottaneet tuon kannan asennuspalveluihin. Omiin muroihinsa kusevat, aina löytyy kuitenkin Suomesta sellainen paja joka ne renkaat asentaa. Itselläni on onneksi kaveri joka hoitaa tuon homman edullisesti ja laadukkaasti.

                Comment


                • Tuo mitä Terho sanoi omiin muroihinsa kusemisesta, osuu naulan kantaan. Niinhän siinä käy, että kun tänä vuonna saan renkaat asennetettua vanteille sopuhintaan jossain putiikissa, niin aivan varmasti soitan ensimmäiseksi sinne, kun ensi vuonna syystä tai toisesta ostan rengassarjan kotimaasta tai tarvitsen muuta rengaspalvelua.

                  Comment


                  • Eilen käytin Oulussa Autokumi nimisessä liikkeessä asennuttamassa Camskill tilatut Kuhmo KU31:t uusille eri paikasta tilatuille 18" vanteille. Hinta oli 56 Euroa ja palvelu ja jälki erinomaista. Kaverit nosti vielä renkaat auton perään ja kysyivät että tarttenko pussia renkaille. Kaikin puolin jäi hyvä maku ja tulen varmasti käyttämään firman palveluja jatkossakin.

                    Comment


                      Alkuperäinen kirjoittaja Mr.Crossfire Näytä viesti
                      Se nuolikuvioinen GY Eagle on ainakin omasta mielestäni hyvä rengas, että siltä pohjalta Mikalle voisin kyllä suositella tuota asymmetrikkiä. Tuskin ainakaan huonompi.

                      Mitä tulee noihin asennushommiin, niin jotkut rengasyrittäjät ovat näköjään ottaneet tuon kannan asennuspalveluihin. Omiin muroihinsa kusevat, aina löytyy kuitenkin Suomesta sellainen paja joka ne renkaat asentaa. Itselläni on onneksi kaveri joka hoitaa tuon homman edullisesti ja laadukkaasti.
                      Jos meinaat GY Eagle F1 GS-D3 niin on kyllä vihonviimiset renkaat kestävyydeltään. Sama ku kynttilästä tehdyt renkaat pistäis alle.

                      Comment


                      • Laitoin Michelin PS3 225/45 R17 renkaat tilaukseen rengas-onlinen kautta. Maksoi: 540.80e. Kiittelen suosituksista, toivottavasti on hyvä kumit.

                        Comment


                        • Tuleeko tuonne camskilliin miten pian varastontäydennystä? Mietin vaan, että jäänkö odottelemaan vai laitanko jonkun vähemmän toivotun vaihtoehdon tilaukseen, kun näyttää olevan useammasta "paremmasta" vaihtoehdosta varasto tyhjä.

                          Comment


                          • Alkuperäinen kirjoittaja maspe Näytä viesti
                            Tuleeko tuonne camskilliin miten pian varastontäydennystä? Mietin vaan, että jäänkö odottelemaan vai laitanko jonkun vähemmän toivotun vaihtoehdon tilaukseen, kun näyttää olevan useammasta "paremmasta" vaihtoehdosta varasto tyhjä.
                            kannattaa varmaan kysyä heiltä: www.camskill.co.uk/contact.php

                            Comment


                              Tuli tilattua camskillista 235/35/19 Falken renkaat. Tulivat melkein viikossa kotiin asti. Yhdessä renkaassa on kuitenkin reikä keskellä kylkeä. Niin iso reikä että paikka-aine ei sitä tuki. Ilmeisesti valussa jäänyt ilmakupla tai jotain kun mitään jälkiä ei näy ja rengas piti ilmansa niin pitkään kun se laitettiin auton alle. Sit puhkes. Laitoin tuosta kuvien kera camskillille viestiä useampaan osoitteeseen mitä löysin. Sen verran viitsivät vastata kun laitoin kyselyä tuliko posti perille, niin sanoivat että asia tutkitaan ja vastaamme myöhemmin. Viikkoon ei ole kuulunut mitää. Saa nähä miten käy, tuleeko uus rengas vai ei.. en taida tuolta enään koskaan tilata mitään. Edit pari linkkiä kuviin missä paikka-aine valuu pihalle. kuva1 kuva2
                              Viimeksi muokannut XiuDaa; 17.4.2010, 11:16. Perustelu: lisää kuvia.

                              Comment


                                Nyt on pahin sesonki, joten kiirettä pitää sielläkin. Jos ulkomailta tilaa niin lähtökohtiaisesti pitäis varautua siihen että ongelmien selvitys vie kauemmin kuin jos hankkii renkaat lähistöltä. Enemmän tuo minusta vaikuttaa tällähetkellä rengasvalmistajan laadunvalvonta ongelmalta kuin myyjän huonoudesta. Uskon että uusi rengasa tulee aikanaan.

                                Comment


                                  Niinhän se on, falken vastaa laadusta ja camskill vaan välittää. Sen kyllä ymmärrän mutta camskillin asiakaspalvelu on jotain ihan muuta mitä sen pitäisi olla..

                                  Comment


                                    No niin. Sain vihdoin vanteet hommattua ja nyt pitäs saada nahat siihen päälle. 8,5 levee. Ja jos haluaa ilman raapimista niin 225/40 levee, mutta onko liian kapea? 235/35 tod.näk on nyt kuitenkin laitettava. Onko ehdotuksia mahdollisimman pyöreäolkaisesta renkaasta? Oon miettiny Kumho ecsta ku31 ja falken-452:sta, mutta tuo Juhan kommentti ei herättäny luottamusta... Rengas-onlinestä löyty myös Kumhon KU39.

                                    225/40 vaihtoehtoina olis NS-2. Onko se mistään kotosin? Kaikki siis 19"

                                    Edit: Olishan sielä tuo vredestein myös. Vaan mahtaako olla mistään kotosin...

                                    Comment


                                    • Ainakin 235/40-18 kokoisena tuo NS-2 toimii hyvin uraisellakin tiellä, näin ainakin ET35 ja 8" leveällä vanteella.

                                      Comment


                                      • No entäs Pirelli Zero Rosso? Ittellä on ollu alla nuo 235/45-17 ja 97 kantavuudella. 128 € rengas on-linesta oon tilannu ja hyvin on tullu perille. Pirellit alla olo on kuin veturinkuljettalla. Sarja Nokian Z:taa on ollu myös ajossa mutta ihan p...at: niin löysät että auto ei meinannu pysyä tiellä ohituksissa jos sattui olemaan ajouraa asfaltissa.

                                        Comment


                                        • Uusia kutosia tulee Pirellin renkailla tehtaaltakin, jopa noita RS- ja S-malleja, joten ei ne nyt varmaan huonoimmat mahdolliset ole...

                                          Comment


                                          • Tuli ostettua 225/40-18 Vredestein sessanta gummit ja 400km takana ja ei moitittavaa.

                                            Comment


                                            • Paljon parjatut Barum Bravuris2(225/40/18)480e, alla ollut ja kokemukset kyllä ihan positiivisia.Toimi jopa tänään räntäsateessa. :) Ei vetele juurikaan vaikka kuinka polkee,pitoa löytyy ja äänitaso yllättävän alhainen,renkaat tehty leimojen mukaan 09... Ja ihan looginen ajokäyttäytyminen muutenkin. Hyvät hintaansa nähden toistaiseksi.Kulutuskestävyys kysymysmerkki.Aika näyttää.

                                              Comment


                                                Alkuperäinen kirjoittaja jap_ulm Näytä viesti
                                                No entäs Pirelli Zero Rosso? Ittellä on ollu alla nuo 235/45-17 ja 97 kantavuudella. 128 ? rengas on-linesta oon tilannu ja hyvin on tullu perille. Pirellit alla olo on kuin veturinkuljettalla. Sarja Nokian Z:taa on ollu myös ajossa mutta ihan p...at: niin löysät että auto ei meinannu pysyä tiellä ohituksissa jos sattui olemaan ajouraa asfaltissa.
                                                Mulla on omassa saman kokoiset Hakka Z:t eikä oo kertaakaan meinannu karata pois tieltä ohituksissa, itseasiassa ihan h***etin hyvät renkaat. On kyllä vähän pehmeetä kumia että varmaan kuluukin aika nopeesti mut on suht hiljaset.. ja olihan ne aika arvokkaat. Eli jos ne kuluu kesässä niin sitten se vähän laskee tota kokonaisarvosanaa.

                                                Comment


                                                  Kulutuskestävyyttä varmaan riittää. Tänään kävin askartelemassa A2:een suvikumit alle (ei muuten ole ihan yksinkertaista kun jalka on paketissa) ja yhden kesän ajeluiden jälkeen pintaa miun Barumeissa kyllä riittää vaikka kahdeksikin kesäksi. Tosin tuo A2 on melko kevyt auto mutta sanoisin että yritin kyllä viime kesänä Alastarolla piiskata autoa renkata säälimättä muttei näuttänyt olevan havaittavaa vaikutusta.

                                                  Comment


                                                  • Edelliset Barumin Bravuris 1:t koossa 235/45R17 kestivät etuveto A4:n alla n. 16 000km. Mielestäni surkeasti muuten hyville renkaille.

                                                    Comment


                                                      No entäs Pirelli Zero Rosso? Ittellä on ollu alla nuo 235/45-17 ja 97 kantavuudella. 128 €
                                                      Ei kiitos. 19" 895€/kierros Vanteetkaan ei ollu niin kalliit. Replica romut niin kehtaa edes tommosia laittaa.

                                                      Vaaka kallistuu nyt siihen, että Kumho Ku31 jos Falkken paljo parempi niin vielä kerkee puhua ympäri ;)

                                                      Comment


                                                      • Osta vaan ne Nankangit, jos rahasta on kiinni. Et pety :)

                                                        Comment


                                                        • nankangin saatavuus ollu heikkoa

                                                          Comment


                                                            Tärytin sitten kuitenkin ne Kumhon Ku31 tilaukseen. Josko ensviikolla sais kesäpyörät alle.

                                                            Comment


                                                            • Itse jokusen sata kilometriä ajellut vanhempien Passatilla, jossa Nankangin NS-2:t alla ja noita renkaita en kyllä itselleni ota! Muuten ihan hyvät ajaa kuivalla, mutta aivan uskomattoman äänekkäät verrattuna esim. Barumin, Nokian tai Nexenin renkaisiin. Toki hintakin on hieman eri, mutta ennemmin maksan sen 100EUR lisää rengassarjasta kuin ajelen korvatulpat päässä.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X