Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Kesärenkaat, mutta mitkä?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Onnistuin kuitenkin tilamaan noi renkulat eilen. Ja niitä näyttäs kuitenkin olevan heidän varastossa 20 kpl.
    EFFICIENTGRIP PERFORMANCE MFS
    225/50 ZR17 94W XL

    Vaikka taas tänään ei näytä onnistuvan. Kokeileppa andre antaako sun valita toimitusmaaksi Suomi. Ja samaa herjaa heitää myös vaikka yrittää ostattaa muitakin renkuloita.

    Comment


      Kyllä se mullakin näköjään nyt herjaa toimitusmaan valinnassa. Varmaan joku tietotekninen ongelma, luulis että mailaamalla Fipioon ratkeisi tuokin ongelma.

      Comment


      • Tuli kasiin 245/40/19 achilles renkaat alle, ei vaikuta yhtään huonolta parin viikon ajon perusteella.

        Comment


        • Vähän menee OT:si, mutta liittyy asiaan.On kyllä Camskilliltä hyvä tilailla muuten, mutta voi prkl noita toimittajia. DPD/paikallinen M. Sinkko ei kyllä hyviä kokemuksia antaneet. Ensinnäkin paketin seurantaa varten Hollannin postin jälkeen jouduin DPD:n asiakaspalvelusta kyselemään seurantatunnukset, jotka eivät sitten muuta kertoneet että paketti on kuljetuksessa.

          Perjantaina oli yritetty toimittaa ilman ovisummerin käyttöä ja jätetty lappu. Lapussa oli yliviivattu kohta "toimitus seuraavana päivänä klo.." ja ympyröity kuljetusfirman nimi. Tästä vinkistä en älynnyt ja sovin DPD:n nettipalvelussa uuden toimituksen maanantaille, jolloin toimitusta ei tietenkään näkynyt. Tänään kävin hakemassa renkaita ja ukko väitti siellä että pitäisi olla 2 lappua 4 renkaalle. Olin siinä jo ottamassa niitä 2 rengasta, kunnes itse huomasin toiset 2 siellä hallin lattialla. Sain lopulta 4 rengasta siis. Jos perjantain toimitus olisi onnistunut, olisin saanut 2 rengasta ja 2 rengasta olisi jäänyt Sinkon halliin pyörimään ties miten pitkäksi aikaa, kun näistä 4 renkaista oli siis vain yksi lappu.

          Comment


          • Joo samaa kironnut ite kans toimituksessa, onneks on sinkon numero nykyään pikavalinnassa niin voi soittaa et tuun hakemaan varikolta. Kerran oon yrittäny ottaa kuriirin kautta yhteyttä, sen jälkeen etsiny aina suoran numeron.

            Comment


              Hyvä aika kysellä tästä. Eli vähä alustavasti katoin mitä maksais rengassarja. Ajattelin noita viime kesän testivoittajia. Voisko joku selittää miksi vahvistettu(?) rengas on halvempi ku tavallinen? Kokona 225/45/17. Vahvistettu rengas saa näköjään B:n vierinvastuksesta ku taas tavallinen C:n. http://www.tyremate.fi/rengas/goodye...ce/#item=60950

              e: Vaikka tarra näyttää että äänenpaine ei nouse vahvistetuissa niin voiko pitää paikkaansa? Löysin vahvistetun sarjan melko edullisesti. Kumpiko rengassarja on suositeltava? Näemmä parhaimmillaan vain 20€ ero sarjojen hinnas. http://www.rengaskontti.fi/auton-ren...ANCE/225/45/17
              Viimeksi muokannut horch; 4.11.2013, 21:34.

              Comment


                Harkitsin noiden GY:iden ostoa, mutta joltain kotimaiselta rengassivustolta luin käyttäjien arvosteluita renkaan melusta. Ihan googlaamalla löytyy tuo sivusto. Jätin ostamatta kun noi renkaat kestää kuitenkin monta vuotta eikä nappaa kuunnella vittumaista rengasmelua sen aikaa.

                Comment


                  Uskosin että on hiljasemmat ku 7 kesää ajetut Firestone Firehawk SZ80:t :) Lähinnä mietityttää tuo vahvistetun ja vahvistamattoman renkaan ero.

                  Comment


                    Ero löytyy kantavuudesta, 615 kg vs. 670 kg / rengas.

                    Sama rengas vähän halavemmalla: www.camskill.co.uk/products.php?show=109608

                    Comment


                      Huomaako tavallinen tallaaja mistää että kummilla renkailla ajaa? Siis niin ku ajettavuudes. Rengas-online tarjos yllättävänki edullisesti, 480€.

                      Comment


                      • Olin alkukesästä ihmettelemässä renkaita ja oikein vaa'an kera, renkaanpainolla kun se on siellä ulkokehällä on oma merkityksensä auton käyttäytymisessä, en vielä itse ostanut uusia mutta tällä hetkellä tuntuu nuo Dunlop:in tekeleet olavan niitä kevyimpiä, yllättävän iso ero tuohon Continentaliiin vastaavaan.


                        D. Sport Maxx RT MFS 225/ 45/17 91 n. 8,2 kg

                        C. Sport Contact 5 225/ 45/17 91 n. 9,4 kg

                        Sava Intensa uhp 225/ 45/17 91 n. 9,8 kg

                        Comment


                          Alkuperäinen kirjoittaja horch Näytä viesti
                          Huomaako tavallinen tallaaja mistää että kummilla renkailla ajaa? Siis niin ku ajettavuudes. Rengas-online tarjos yllättävänki edullisesti, 480€.
                          Sheriffi tai leimasetä saattaa huomata mikäli ei renkaan kantavuusindexi riitä rek.otteeseen merkittyihin akselipainoihin nähden.

                          Comment


                            Alkuperäinen kirjoittaja horch Näytä viesti
                            Huomaako tavallinen tallaaja mistää että kummilla renkailla ajaa? Siis niin ku ajettavuudes. Rengas-online tarjos yllättävänki edullisesti, 480€.
                            Ei huomaa, jos kantavuus on sallittu myös pienemmässä.

                            Comment


                              Onkohan kovemman rungon omaava rengas saanu vierinvastuksesta B:n juuri jäykemmän rungon takia? Silti melua näyttäs olevan saman verran. En ny noiden arvojen perusteella noita oo kattomas, kunhan tuli mieleen.

                              Comment


                              • Tuota renkaan liiallista kovuutta olen rinnastanut pintakoviin alustajousiin, jos kovat niin auton kori lähtee pienimmästäkin epätasaisuudesta poukkoilemaan vertikaali-akselilla, tämä aiheuttanee negatiivisen vaikutuksen rullaamiseen ?

                                Itse olen yrittänyt kiertää nuo liian korkean painoluokituksen omaavat renkaat, sigun autossa on kesärenkaat luokkaa 89 ( riittävät nippa nappa), tuntuvat todella jouhevilta.

                                Auton mukana tulleet (kesä 2010) uudet talvirenkaat oli peräti luokkaa 96T ja täten tuntuivat pitsaleikkureilta vaikka korkeusprofiilia riittikin ( 205/60/16), nyt kiinnostuneena odottelen pakkaskauden alkua ja tuntoja uusista 195/60/16 89-luokan C. IceContact:eista .......

                                Comment


                                  GY Efficient Grip Performance, koossa 225/50R17 94W tuli laitatettu alle joku puoltoista kuukautta sitten. Tuolle koolle lupaavat B-polttoainekulutusta, A-vesipitoa ja 68 dB-ohiajomelua.

                                  Fipiosta tilasin, DOT1113.

                                  Tyytyväinen olen pitoon ja meluun.

                                  Comment


                                    Mistäs löytyisi edullisia nastarenkaita 225/40 18" koossa, kun yllättäen tuli rengasarjan osto eteen..

                                    Ei toki uusiokumeja tai outoja kiinalaisia mutta muuten "ehkä" voisi nastoja kokeilla.

                                    Comment


                                    • Onko kellään kokemuksia lingLong merkistä?

                                      Ainakin TM testissä kehuttu eikä hintakaan ole paha. Rengasonlinestä kokoa 225/40-18 hinta: 80,5€/kpl

                                      Lainattua:

                                      "Tekniikan Maailman testin tulos on luultavasti ollut todellinen shokki niille, jotka ovat aina mollanneet kiinalaisia renkaita huonoiksi. Nyt on todistettu, että väite kiinalaisten renkaiden huonosta laadusta on täyttä puppua. Myös Kiinassa rengasteknologia on kehittynyt valtavalla vauhdilla viime vuosina, ja tämä näkyy tasaisen varmana laatuna. Kalliilla hinnalla hankittuja merkkirenkaita ei voi pitää automaattisesti aina parhaimpina. Linglong on huippuedullinen rengas verrattuna merkkirenkaisiin, kuten Micheliniin, ja Linglong päihitti sen. Laaturenkaita on mahdollista saada merkkirenkaita huomattavasti halvemmalla. Linglong on tämän viimeistään todistanut. Uskon, että valistuneet rengasasiakkaat ottavat Linglongin omakseen, ja syynä tähän on Linglongin lyömätön hintalaatusuhde. Alussa jotkut asiakkaat voivat vierastaa renkaan kovin kiinalaiselle kalskahtavaa nimeä, mutta ne jotka voittavat ennakkoluulonsa ja kokeilevat rengasta, ostavat varmasti jatkossakin tämän huipputuotteen. Ei nimi rengasta pahenna. Linglongilla on tarjota hyvä valikoima eri rengastyyppejä ja kokoja, tämä vaikutti myös päätökseemme aloittaa maahantuonti. Tästä renkaasta puhutaan vielä tulevaisuudessa - ja pelkästään hyvää", sanoo vannetukku.fi:n toimitusjohtaja Jukka Heiskanen."

                                      Comment


                                      • Onkos Toyo Proxes ok rengas? Näkyy vain olevan esim. hankookkia halvempi selkeästi ja alkoi kiinnostaa. Käsittääkseni pitäisi olla laadukas, mutta onko näin?

                                        Comment


                                        • Mulla oli 1 sarja 3.0TDiq A4:n alla koossa 235/35r19 ja mieleen jäi että olivat verrattaen nopeat kulumaan. Snadisti myös äänekkäämmät kuin Hankook ventus S1 evo joka on saman hintaluokan rengas. En silti huonoksi sanoisi Toyoja, eli jos hyvän tarjouksen saa niin ostoon vain. Seuraava rengassarja jonka uutena ostan on juurikin Hankookit, joskin 20" koossa.

                                          Comment


                                          • Kimmo noista LingLong kumeista kyseli, niin muutama mielipide omista 235/35/19" renkaista A4 Avant quattron alla.

                                            Ostin kesäkuun alussa Rauman Kiiltovaunusta kyseiset kumit, asennus tehtiin Lonsin kumissa. Hinta kaikkineen oli muutaman euron yli 400 euroa. Asentajan kanssa hetken puhelin kyseisestä merkistä, kertoi että paljon niitä asennetaan heillä. Jokusen kerran ollu kumissa sen verran heittoa, että on ollut hankaluuksia saada tasapainoon. Tiedä sitten mistä johtuu. Omat kuitenkin olivat ainakin pyöreät.

                                            Aikaisemmat kumit olivat suurinpiirtein saman hintaluokan kiinakumit. Accelera tms. taisi olla merkki. Niihin verrattuna nämä linglongit ovat paremmat. Hiljaisemmat rengasäänet ja vähemmän uraherkät. Tosin näillä Accelera kumeilla en ajanut kuin jokusen sata kilometriä keväällä. Tulivat auton mukana muutaman kesän ajettuina.

                                            Linglongeilla tuli kesällä ajettua n. 4000 km. Eivät kummemmin ainakaan kuluneet sillä matkalla. Ripeämmässä ajossa eivät välttämättä ole kovin erikoiset, muutaman kerran rampilta reilummin kiihdyttäessä loivassa kaarteessa tuntuivat taittuvan alle, tai ainakin tuli sellainen olo. Kertonee jotain rungon jämäkkyydestä. Rengasliike laittoi paineiksi mielestäni melko vähän, 2,5 baaria. Nostin paineet noin kolmeen kotiinpäästyäni. Bridgestonen 18 tuumaiset nastat nyt alla ja tuntuvat olevan jämäkämmät ajossa.

                                            Eli kyllähän noilla ihan perusajot ajelee. Ensi kesän ainakin vielä saavat alla pyöriä, jos ei muutoksia vannepuolelle tule.

                                            Comment


                                            • Kiitokset Juha-Matille vastauksesta.

                                              Itsekkin olen tutuilta kysellyt ja ainakin joku taksikuski oli myös sanonut että ajaa noilla renkailla eikä ole valittamista.

                                              Taidan kokeilla itsekkin, koska hinta ei ainakaan päätä huimaa eikä tuosta merkistä kellään tunnu olevan sen ihmeempää "sanomista". Luulempa että noita huonoja sarjoja/renkaita tulee jokaisella merkillä linjalta ulos, ettei tahdo saada tasapainoon, tätä vartenhan on takuu.

                                              Comment


                                                Rengastesteissä noissa ihan halpisrenkaissa on ollu melko jäätävät erot mm. jarrutusmatkoissa ja sivuttaispidossa ns. merkkirenkaisiin verrattuna. Voi tulla tuommoinen ominaisuus ääritilanteessa vastaan...

                                                Muuten peukut ylös kesärengaskeskustelusta joulukuun 31. päivänä!

                                                Comment


                                                  Keskustelut kelin mukaan. :)
                                                  Attached Files

                                                  Comment


                                                  • Suosittelen Linglongeja yhden kesän kokemuksen perusteella. 17" 270e. Hinta-laatusuhde kohillaan!

                                                    Comment


                                                      Ens kesänä voi kirjotella ling longeista, kun tuli laitettua pari viikkoa sitten vanteille koossa 235/35/19. Kyselin rengasliikkeessä niin kerto että pitäis olla hyvät renkaat. Kuulemma kuluvat sitten vähä nopeammin. Tämä tieto siis rengasliikkeestä, jossa kyseistä kumia ei myydä. Itseä haittaa jos kuluu nopeammin merkkirenkaisiin nähden sillä 19" sarja makso kotiin toimitettuna 300€

                                                      Comment


                                                        Onko kenelläkään kokemuksia Nexen N3000 kumeista?

                                                        Comment


                                                        • "Kuulemma kuluvat sitten vähä nopeammin." Kestivät paremmin kuin pirellin kintturaato P7, huonoimmat renkaat mitä olen nähnyt.

                                                          Comment


                                                            Tarttis kesäks hommailla uudet renkaat koossa 18/235/40. Onkos esim Hankook Ventus V12 Evo K110:sta kokemuksia? Myös muita saman hintaluokan renkaita saa ehdotella.

                                                            Comment


                                                              Tuolla on aika hyvä ja selkeä valikoima.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X