Omassani noiden takavalojen vuoto oli jo saanut vararengas kotelon verhoilun homehtumaan, joten otin ne irti. Taisi olla alkuperäisellä purukumilla kiinni, mutta mitä sinne kannattaa laittaa niiden tilalle. Joku päivä taaksepäin luin ohimennen jotain asiasta, mutta en millään muista mikä ketju se oli. Millä te muut olette noita tiivistelleet?
Kuulutus
Collapse
No announcement yet.
typ89 coupen takavalojen tiivistys
Collapse
X
-
Vanhemmissa malleissa butyylikumia käytettiin takalyhtyjen tiivisteenä. Helppo leipoa muotoonsa ja irtoaa tarvittaessa ehjänä uudelleen käytettäväksi.
Hain keväällä autovärikaupasta rullan butyylikumia/ -nauhaa ja taas kuinka monennen kerran pitää kehua, kuinka monenlaiseen liimaukseen ja tiivistykseen tuo sopiikaan.
-
Mutta montakohan vuotta tuo kumi taas sit pitää jos sitä uutta laittaa? 1,2,3 vai pidempään? Kun nyt joutuu kuitenkin homeet ja ruosteet peräkontista poistamaan, niin en sitä uudelleen kovin pian viitsisi taas olla tekemässä, tai jättää seuraavallekkaan omistajalle.
Ruostetta on muodostunut niihin saumoihin mitkä lähtee lampulta alaspäin ja hiekkapellin sisäsaumaan. Nuo saumat on käsitelty sillä saumamassalla, kun rappaa niin ruoste loppuu samaan kohtaan kun tuo massakin, ja tulee terve pelti vastaan. Onko muilla samanlaisia oireita näkynyt?
Niin ja pitääkö nuo sisäverhoilut muotonsa jos niistä pesee vaikka painepesurilla aluksi isoimmat sienet ja tatit pois? Ja sitten jatkaisi käsin hinkkaamista.
Kertokaa jotain vinkkejä kun ei ole ikinä tarvinut sisäverhoiluja ennemmin pestä, eikä lamppuja tiivistellä.
Comment
-
Niin ja pitääkö nuo sisäverhoilut muotonsa jos niistä pesee vaikka painepesurilla aluksi isoimmat sienet ja tatit pois? Ja sitten jatkaisi käsin hinkkaamista.
Itse en ole vaan vielä saanut tiivistettyä takavaloja, joten vettä tulee sisälle vieläkin :/
Comment
-
Sitä butyylikumia sielä on ollut alunperin, niin varmaan se sitten toiset 20 vuotta menee jos nyt uusii.
Comment
-
Tuubista puristettava butyylimassa toimii myös hyvin valojen tiivistämisessä. Mielestäni sillä saa helpommin tiiviin paketin aikaan kuin nauhalla. Nauhan kanssa valot joutuu painelemaan "voimalla" paikalleen että nauha muotoutuu pintoihin, massaa vaan levitetään tiivisteuraan sopivan paksu kerros, asetetaan valot paikalleen ja mutterit kiinni ilman väkivaltaa.
Comment
Comment