Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi A4 b6 Xenon -valoilla, onnistuuko madallus?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi A4 b6 Xenon -valoilla, onnistuuko madallus?

    Sain tänään tietoja, että Xenon-valoilla ja automaattisella korkeudensäädöllä olevaan autoon on hankala löytää madallussarjaa. Onko täällä kukaan madaltanut jousisarjalla A4 sedania b6, jossa olisi Xenonit tai tietääkö joku sopivaa sarjaa?

    #2
    En tiedä miksi xenonit tuota muuttaisivat. Ainakin B5:n voi madaltaa, olipa kaasupurkausta tai ei. Madalluksen jälkeen tehdään xenonien perussäätö, ja sitten ne tikkaavat niin kuin ennenkin. Sinne tukivarsiinhan jää edelleen ne potikan asentotunnistimet, eli toiminta on ihan sama kuin vakiossa. Suuntaus vaan on hyvä tarkistaa.

    Comment


    • #3
      Lähtisin vaihtamaan myös kallistuksenvakaajat tukevampaan tavaraan jos kyseessä on Avant Quattrolla varustettuna.

      Onkeensa ottaneita takavetoakseleita on ilmaantunut muutamia kun 8E/B6-mallin avantti quattro on madallettu ei kovin progressivisilla jousilla ja ajettu kovasti kaarrellen täydellä kuormalla.

      Eivät ne Xenonien korkeudensäätösysteemit madaltamista estä. Säädön valot saattavat vaatia, tosin -04-mallin autossa ilmeisesti ymmärsi tarkkailla etupäätäkin ja homma toimi ihan ilman säätöjä.

      Comment


      • #4
        Jousisarja vai alustasarja?

        Pärjääkö pelkällä jousisarjalla jos kyseessä on -30mm madallus (2WD, SEDAN) ja autolla on ajettu 70tkm? Alkuperäisiskareiden kunto pitäisi olla vielä ok ja tarkoituksena on saada autoa laskettua, ajo-ominaisuudet ovat jo nyt riittävät kun en aja radalla.

        Comment


          #5
          No pärjää ja pärjää..

          Jos hakee pelkkää ulkonäkömuutosta niin kaipa sitä pelkällä jousisarjallakin pärjää, mutta jos haluaa parannusta myös ajo-ominaisuuksiin niin sitten kyllä tarvitaan koko setti, eikä vain jouset.
          Enkä tarkoita ajo-ominaisuuksilla mitään rata-ajo-ominaisuuksia vaan ihan normaalikäyttöön sopivia, hiukan jämäkämpiä ominaisuuksia.

          Henk.koht olen vakaasti sitä mieltä että kannattaa ilman muuta investoida madallusprojektissa samalla kertaa pelkkien jousien sijaan koko settiin..hiukan enemmän maksaa, mutta on kyllä sitten hintansa väärti..

          "nimim kerran yhden auton pelkillä jousilla madaltanut"

          Comment


            #6
            Joo, kannattaa laittaa samalla koko paketti. Vaikka alkuperäisetkin olisivat kunnossa, madallusjouset on sen verran jäykemmät että tuskin tulee hyvää kokonaisuutta niiden kanssa. Itsekin olen ajellut pelkillä madallusjousilla ja ero on suuri verrattna koko sarjaan. Esim Weitecin "tavallinen" satsi ei ole kovin kallis, mutta toimi minulla tosi hyvin.

            Comment

            Working...
            X