Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

C4-korimallin oven alalista

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • C4-korimallin oven alalista

    Eli kuskin oven oven kuminen alalista (4A0853959 01C) olisi hiukan huonossa kunnossa. Takareunasta on lähtenyt pieni palanen pois ja lista näyttäisi muutenkin olevan takareunastaan hieman irti. Vagcatin mukaan listan päädyssä olisi jonkinlainen "pääty" (end cap) 4A0853113 01C.

    Kääntelin tuota listän päätyä vähän, mutta päällepäin tuota "päätyä" ei ainakaan näkynyt. Onkos tuo "pääty" siellä lista sisällä/alla?

    Nimimerkki Chocoeye oli kirjottanut yhdessä topikissa, että lista lähtee irti vetämällä listaa perään päin ja sitten kääntämällä itseä päin. Osaisiko joku tarkentaa tuota ohjetta? Pitääkö listan liikkua jonkin matkaa taaksepäin jonka jälkeen sitä käännetään vai...?

  • #2
    No olisko tuon voinut kirjottaa johonkin olemassa olevaan topikkiin ko. aiheesta...?

    Listan kiinnikkeet on karkeasti sanottuna muovisia suorakaiteen muotoisia paloja ovessa. Lista taas on sisäpinnan muodoltaan C-profiilia, eli irrotus/kiinnitys tapahtuu työntämällä tai vetämällä listan suuntaisesti koko listan matkan (ei käännetä mihinkään suuntaan missään vaiheessa). Listan toinen pää on "tulpassa" jo valmiiksi (valettu umpeen), toiseen päähän tulee erillinen tulppa, joka sulkee/peittää tuon C-profiilin päädyn.

    Vanhemmiten nuo listat alkaa kupruilla ja vääntyillä, koska listan sisällä on peltivahvike (valettuna kumin sisään), ja kun esim. juuri listan pääty vaurioituu, niin pelti alkaa ruostua. Toisin sanoen, kun se kerran alkaa muuttaa muotoaan, sitä ei millään voi korjata. Eli uutta tilalle jos hyvän haluaa. Viidentoista vuoden kurat listan ja oven välissä jonkin verran ahdistaa listan vetämistä pois paikaltaan, eli lisää voimaa (voi yrittää vaikka jollain apuvälineillä lyödä listan päähän että sen saa liikkeelle). Tai jos jokatapauksessa lista on roskiskamaa, niin sittenhän on jo ihan sama miten sen irrottaa...

    Comment


      #3
      Minulta saa sarjan uusia ovien helmalistoja 145e hintaan

      teppo.kalske@iki.fi

      Comment


      • #4
        JyriN: Ei olisi voinut, koska en löytänyt topikkia, jossa tuntui oikealta topikilta jatkaa. Ainoa topikki jossa mm. tuo Chocoeyen juttu oli, käsitteli C6-korimallin vastaavia listoja... Mutta kiitoksia neuvoista.

        Edit: Korjaan. Löytyy sittenkin. Jos hakusanoiksi laittaa "C4 lista", niin ei tietenkään löydy, mutta kun laittaa "kumilista" niin löytyy juuri oikeaan korimalliin liittyen.
        Viimeksi muokannut Rusty; 24.2.2009, 11:13.

        Comment

        Working...
        X