Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi 100 lähivalot

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi 100 lähivalot

    Keppostelee tuo meidän Audi 100 Avant 2,3 -90.

    Lähivalot edessä (joo, missäs muualla :) eivät toimi. Parkit ja pitkät ok, samaten kuin takavalot. Vika ilmaantui viime viikon keskellä, perjantaina taas toimivat, sen jälkeen ei.

    Mahtaako kenelläkään olla arvauksia, mistä vikaa kannattaa etsiä...? Viiksi on vaihdettu uuteen puoli vuotta sitten.

    #2
    Olisin viiksikytkintä ehdottanut. Koska vaihdettu, lienee seuraavana johtosarjan liitokset tai jopa sulakkeiden kannat. Katkaisija kannattaa tutkia myös vaikka uudehko onkin.
    Luonnollisesti olet jo tarkastanut polttimoiden olevan kunnossa.

    Comment


    • #3
      Tänks Oliver, toki olen katsonut polttimot ja sulakkeet. Tuntuisi aika hassulta että menisivät samaan aikaan, ja toimisivat välillä.

      Tuon viiksenkin vaihdoin aikanaan, kun toinen ajovalo oli poissa pelistä. Siksi sekin tuntuu hassulta, että kummatkin menee samaan aikaan.

      Miten mahtaa toimia tuo "saksalainen" valomuisti, eli kun virta ei ole päällä, palaa pelkät parkit? Tuli mieleen, jos ne valot eivät nyt ymmärrä, että kone on käynnissä...

      Comment


        #4
        Sekin on mahdollista. Mites radion ja sisävalojen toiminta? Olisiko malliominaisuus nimeltä virtalukon pohja seuraavaksi tutkintavankeudessa

        Comment


        • #5
          Oma lötköni oireilee prikulleen samalla tavalla, liekö Ollyvain kärryn vika löytynyt taikka jollakulla muulla kokemusta vastaavan aiheuttajasta? Eli joutuuko tässä virtalukkoon seuraavaksi kajoamaan..

          Comment


            #6
            Itsellä oli aikoinaan samaa ongelmaa (vanhempi ja pienempikoppainen audi toki kyseessä) - siinä vika oli sulaketauluun tulevassa isossa moninapaliittimessä- oli ottanut lämpöä ja muovit hieman sulannut niiden pinnien ympärillä mistä syötetään virrat lähivaloille (viiksikytkimen kautta) Tuloksena valot jotka toimivat miten sattui.

            Comment


            • #7
              Niin joo, päivitystä tähän. Vika olikin kaikessa yksinkertaisuudessaan valoviiksen liittimessä. Jollakin edellisellä sankarilla haljennut se ja juuri lähivalojen kohdalta pääsi naaraspuoli karkaamaan. Tuli sitten samalla siirrettyä valojen releytys oikealle paikalleen ratin alle, liittimen voisi fiksata kuumaliimalla kunhan saa hankittua/lainattua liimapistoolin :P

              Comment

              Working...
              X