Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Takalasin pyyhkijän varren irroitus A4 B6 Avant

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Takalasin pyyhkijän varren irroitus A4 B6 Avant

    Kaipaisin hieman opastusta tuon varsiosan irroittamiseen, jotta voisin vaihtaa rikki menneen tilalle uuden varren. Jos löytyy kuvia aiheesta niin aina parempi.
    Kurkkasin myös moottorin puolelle ja yksi kolmesta kiinnikkeestä oli katkennut. Pysyykö tuo moottori kiinni kahdella kiinnikkeellä ihan ok?
    Ja onko todellakin niin, että sitä luukun sisäpuolella olevan valon sähköliitintä ei ilman vuolemisia saa irti? Sitä sai kyllä tulemaan pois mutta ei mahtunut kokonaan töpselistään irti, niin ei saanut irti. En uskalla jättää roikkumaan koko sisämuovihässäkkää sen kahden erittäin ohuen sähköpiuhan varaan.

  • #2
    Kyllä sen pitäisi lähteä ihan vetämällä varren suuntaisesti jousta vasten hahlostaan irti, tietysti voi avata myös mutterin niin saa "paketin" käsiinsä. Eli varsiosassa on hahlo tiukalla sovituksella sen mutterin alla olevassa osassa olevaan "akselitappiin" ja jousi vetää vielä tätä sovitusta kiinni toisiinsa.
    Onko muuten muille käynyt niin että ei kestänyt pyyhkimistä kun kertyi raskasta sohjolunta takalasiin vaan lohkesi tuosta mutterin allaolevasta osasta akselitapin sivulta toinen puolisko pois jolloin varsi pääsi taittumaan sivuun?

    Comment

    Working...
    X