Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

TT:n jarrupäivitys

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    TT:n jarrupäivitys

    En löytänyt vanhaa aihetta, niin tehdään uusi.

    Tarkoitus päivittää jarrut Zimmermanin levyillä
    Eteen: 312mm x 25mm
    Taakse: 256mm x 24mm

    Paloiksi paketissa on Black- Stuff Ultimax palat eteen ja taakse, onko kokemuksia?

    Ydinkysymys : Sopiiko alkup. satulat tuon paketin kanssa?

    Liike sanoo sivuillansa, että sopii profiilin autoon, mutta ei uskalla tilata ennen kuin saan varmistuksen.

    Hinta on mielestäni todella kohtuullinen. Hintaa paketilla alle 300 euroa+ rahti
    Viimeksi muokannut MHE; 28.11.2008, 12:57.

    #2
    Hei. Näyttäis muuten vakio kokoisilta levyiltä mutta takalevyn paksuus heittää 2 mm. Alkuperäinen on 22mm eli tuo 24 mm ei välttis sovi.

    Comment


    • #3
      sen verran voin auttaa että ainakin etulevyt passaa vakioiden tilalle suoraan, muu on itsellä oem tavaraa. taakse tulee luultavasti myös zimmermanit kunhan nuo vanhat on kulunu tarpeeksi.

      Comment


      • #4
        Itsellä tarkotuksena myös tehdä talven aikana jarruremppa, eli vaihtaa levyt ja palat. Löysin jostain saksanmaalta putiikin mikä möi zimmermanin levyjä ja ebc:n paloja. Hinnat oli kohtuulliset etu- ja takapää oli yhteensä levyjen ja palojen kans n.350?. Mutta mitkä noista ebc:n paloista olis parhaat sellaseen mikä toimis sekä normi että hieman sporttisemmassa ajossa. Itse mietin green-stuffeja.

        Comment


        • #5
          Mutta mitkä noista ebc:n paloista olis parhaat sellaseen mikä toimis sekä normi että hieman sporttisemmassa ajossa.
          Itsellä oli Greenstuffit ja EBC:n Turbo Groovit edellisessä autossa ja ei moitteen sijaa tuolla kokoonpanolla. Jos radalla aiot käydä ja muutenkin sporttiseen ajoon tarvit jarruja, niin sitte RedStuffit, toimii hyvin ihan arkikäytössä eikä maksa paljoa enempää kuin GreenStuffit...toki noilla vihreilläkin pärjää radalla. Sitten on toki vielä YellowStuffit, jotka sopivat rata-ajoon vielä paremmin...arkikäytöstä ei tietoa.

          Comment


          • #6
            nuo zimmermanin reiät tukkeentuu aika nopeesti noilla vakiopaloilla ainakin. joku joskus heitti arvelun että zimmermanit halkeilisi noiden tukkeutuneiden reikien takia. totta tai ei, riskiä en ota vain laiskuuden takia vaan rassaan ne jollain tikulla silloin tällöin auki. yleensäkin tuntuu että nuo zimmerit syö paloja vähän enemmän mitä peruslevyt kun tuota jarrupölyä on renkaissa välillä aika paljon. jos nuo etupalat häviää tuolta aivan hävyttömän nopeasti niin pitää varmaan kokeilla noita ebc paloja eteen.

            Comment


            • #7
              Paloiksi paketissa on Black- Stuff Ultimax palat eteen ja taakse, onko kokemuksia?
              Noista piti sanoman, että nuo Ultimax palat ovat periaatteessa samat kuin ihan normipalat eli suomeksi sanottuna EBC:n tarvikepalat.

              Comment


              • #8
                Ferodon palat o pelannu mulla hyvin noitten Zimmermanien kanssa. Noitten Red/Yellow/Green-stuffien kanssa on osalla ollu ongelmia. Ferodoista harvemmin tulee vastaan kitinää foorumeilla.

                Comment

                Working...
                X