Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A3 '97 ohjauksen välys / hammastangon säätö

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A3 '97 ohjauksen välys / hammastangon säätö

    Alkoi tossa ottaamaan päähän pieni välys Audin ohjauksessa. Aikanaan tota tutkittiin korjaamollakin ja arvelivat että ohjausakselin jossain nivelessä väljää. Tänään koitin omin silmin löytää tota väljää niveltä mutta ei se ainakaan kabiinin puolella ole, onko tuolla rintapellin takana vielä joku nivel ennen ohjausvaihdetta? Tai voiko tota ohjausvaihdetta säätää mitenkään A3:ssa jos vika olis siinä? Ei viittis turhan takia mennä vaihtaan/vaihdattaan koko akselia. Niin ja raidetangonpäiden pitäis olla iskussa, sekin viittaa tohon akseliin että välys tuntuu tosi "kevyesti", ei tarvii kun pikkusormella rattia liikuttaa eli ei siellä ainakaan kumpikaan rengas silloin käänny.

    Toinen kysymys: etualatukivarsien taaimmaiset puslat on näköjään vuodessa entiset, lähteekö noi vanhat millään irti tukivarsista jos laittaa tilalle esim. Powerflexit tms? Ei huvittais alkaa taas koko tukivartta vaihtelemaan.
    Viimeksi muokannut sonikk; 2.12.2008, 20:05.

  • #2
    Siinä hammastangossa on säätöruuvi kyljessä josta sitä voi kiristää.

    http://www.audiclub.fi/audifinns/showthread.php?t=44265

    Comment


    • #3
      Koitin kiristellä tota kuvassa alhaalla näkyvää pulttia, ei tuntunut olevan vaikutusta. Osaisko joku vielä kertoa onko varmasti oikea ruuvi, kuva siis auton alta otettu:

      Viimeksi muokannut sonikk; 2.12.2008, 19:49.

      Comment

      Working...
      X