Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Alumiinipuslat

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Alumiinipuslat

    Mistähän sais apurungon alumiinipuslat edullisimin typ85 quattroon.

    Entä ARP kannenpultteja 20vt koneeseen.

    #2
    Melkein suosittelisin marssimaan mittojen kanssa sorvarin luo. En usko että montaa kymppiä ottavat, jos vielä viet sopivan alumiinipötkylän mukanasi. Kaupallisista tuotteista joihin on jyrsitty upea logo, saat maksaa varmasti jäätäviä summia kappaleen tekniseen vaativuuteen nähden. Mulle sorvasi kaveri, tosin nailonista.

    Comment


      #3
      Sorvi ja värkkiä löytyy kyllä mutta mitat on hakusessa. Olis kiva sorvata palikat ensin ja sitten vasta ruveta purku hommiin.

      Comment


        #4
        Reijän halkaisija on 38 mm, pultin reikä 10 mm, olake korin puolella saa olla noin 10mm korkea ja mulle taidettiin tehdä noin 45 mm halkaisijaltaan tuosta olakkeesta. Alempaan puoliskoon tehtiin 5mm korkea olake ja sama halkaisija. Korkeus tuolta reijän osuudelta etupalkissa taisi olla 37 mm etummaisessa ja 27 mm takimmaisessa, ja takana tietysti toisinpäin. Korkeuksista en ole ihan varma mutta voihan niistä tehdä vähän liian korkeat ja viimeistellä paikalleen laittaessa oikeaan mittaan. Kattelen tuossa hallilla käydessä korkeudet ja ilmoittelen jos nuo mitat on hyvin paljon metässä.

        No niin otetaampa 10 milliä molempien korkeudesta pois niin ollaan lähempänä totuutta.
        Viimeksi muokannut Japi; 2.11.2008, 00:22. Perustelu: tarkennusta mittoihin

        Comment


          #5
          Kiitoksia japille mitoista. Puslat tuli sorvattua POMista ja sopi erittäin hyvin. Samalla tuli sorvattua kaikki muutkin puslat peräpäähän samasta aineesta. Puslat holkitettiin myös, oliko tarpeellista niin en tiedä mutta tulipahan tehtyä.

          Comment

          Working...
          X