Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Xenoneista taas

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    TM:n testin mukaan helvetin hyvä ja laaja kuvio. Ei tainnu olla moitittavaa muuta ku asennuksen vaatima tila.

    Comment


      Alkuperäinen kirjoittaja mikk3 Näytä viesti
      Mulla oli lyhyissä ja pitkissä relejohtosarjat välissä, mutta teki silti samaa. Just äsken menin kokeilemaan lyhkäsiin + pitkiin orkkisjohdoilla ja sama hehku mittaristossa. Jos te viisaammat tiedätte jotain mitä me ei, niin viitsisittekö jakaa tietoa? :)

      Edit: Pitää varmaan kokeilla vastusjohtosarja sinne väliin?
      Jotain tuohon pitäs keksiä.. Lisämaadoitus tai maadoitus eri pisteestä ei myöskään auttanut.. Eli siis releitä ei kannata rueta rakentamaan kerran ei silläkään tule kuntoon.. Jännä sinänsä että se valo rupee hehkumaan heti kun laittaa valokatkaisimen parkki asentoon.

      Ainii: sumuvalojen toiminta muuttu myös oudoksi kun laitto xenonit pitkiin. Toimivat niin kauan oikein kun ei käytä pitkiä. Mutta jos käyttää pitkiä päällä, ei niitä saa syttymään ennenkun käyttää valokatkaisimen nolla asennossa ja laittaa uudelleen päälle..

      Comment


      • Alkuperäinen kirjoittaja Nikke_ Näytä viesti
        Jotain tuohon pitäs keksiä.. Lisämaadoitus tai maadoitus eri pisteestä ei myöskään auttanut.. Eli siis releitä ei kannata rueta rakentamaan kerran ei silläkään tule kuntoon.. Jännä sinänsä että se valo rupee hehkumaan heti kun laittaa valokatkaisimen parkki asentoon.

        Ainii: sumuvalojen toiminta muuttu myös oudoksi kun laitto xenonit pitkiin. Toimivat niin kauan oikein kun ei käytä pitkiä. Mutta jos käyttää pitkiä päällä, ei niitä saa syttymään ennenkun käyttää valokatkaisimen nolla asennossa ja laittaa uudelleen päälle..
        Mulla on sumarit orkkisumpioissa joten tota vikaa mulla ei ole (eli toisinsanoen ei ole sumareita enää uusilla umpiolla)

        Comment


          Voisinpa sanoa että kaikki mihin olen omia sarjojani myyty on saatu pelamaan ilman mitään kikkailuja. Autoja on laidasta laitaan. Niin vanhoja ja kuin aivan uusiakin. Merkkejä ja malleja on A:aasta V:hen. Myös nuo teidänkin mallinne löytyy myytyjen listalta.

          Joten en osaa oikein sanoa että mikä siinä vikana voisi olla kun minun myymillä sarjoilla pelaa ja muilla ei :)

          Comment


            Minkä hintasia ballasteja sulla on? Polttimoita en tartte kun niitä on riittämiin varastossa.. Voishan sitä kokeilla kun kerran pitäs toimia..

            Comment


            • [IMG]a4 b5 1.8tq[/IMG] asensin tänään tuommoiset GT HID 50w 6000k ja näkyy nyt helvetin hyvin. todella tyytyväinen. helppo asennus meni vain 1h ja enin aika meni muuntajien paikkojen miettimiseen ja niiden kiinnittämiseen.
              Viimeksi muokannut Kaahari; 21.1.2011, 22:39.

              Comment


                Alkuperäinen kirjoittaja MJF Näytä viesti
                Mikä sen hitaan syttymisen aiheuttaa noissa tarvikesenoneissa? Polttimo? Ballasti? Lyhkäsillähän se ei haittaa, mutta pitkillä vähän häirittee.
                Tuota itekin miettinyt. Miksi lyhyet syttyy täyteen kirkkauteen 2 sekunnissa mutta pitkät kestää sen 10 sekuntia ekalla kerralla?

                Comment


                • Tuota itekin miettinyt. Miksi lyhyet syttyy täyteen kirkkauteen 2 sekunnissa mutta pitkät kestää sen 10 sekuntia ekalla kerralla?
                  Eurolla saa euron tuotteen? Onhan noissa ballasteissa huomattava hintaero tarvike vs. originaali, jos edes osa hinnasta menee parempiin komponentteihin, niin eiköhän se syttymisnopeus ole sieltä peräisin.

                  Comment


                    Tarvike lyhyt vs tarvike pitkä kyseessä. Toki pitkien sarja maksoi rahtikuluineen kokonaiset 29€ että en ihan suunnattoman pettynyt ole :)

                    Comment


                    • Onko sillä eroa syttymisnopeuteen, jos ballastissa on tuo erillinen murkula johdossa? Esm. LightForcella on joku nopeasti syttyvä sarja ja siinä on just tollanen mollukka johdossa ja muistaakseni tekstissäkin mainitaan että nopea syttyminen johtuu juurikin ulkoisista kiveksistä tai jotain.

                      Comment


                        Alkuperäinen kirjoittaja Nikke_ Näytä viesti
                        Onko immeiset saanu toimimaan b5:n h7+h7 valoissa "kaukoxenonit"? Lyhkäsien kanssa ei ole ongelmaa, toimii hyvin, mutta kun laittaa pitkiin sarjan kiinni niin pitkien merkkivalo rupee hehkumaan mittaristossa koko ajan. Muuten kyllä toimiivat niinkuin pitää..
                        Onkos tähän pitkien merkkivalon hehkumiseen kukaan keksinyt mitään käänteentekevää ratkaisua. Itsellänikin oireilee samalla tavalla, kun laitoin pitkiin xenonit. Kaikki toimii kyllä ihan normaalisti.

                        Comment


                          Relesarja? Maadoituksen tarkastaminen lampuilla ja jopa lisääminen?

                          Comment


                            Maadoitusta suoraan akun - navasta kokeiltu, ei toimi. Maadoitin myös ballastin rungon, toimi niin pitkään kunnes käytti pitkiä päällä jonka jälkeen rupes taas hehkumaan..

                            Comment


                              Kannattaa kokeilla toisia ballasteja.

                              Comment


                              • Tämä nyt ei varmaan ketään yllätä, mutta liittyy aiheeseen:

                                http://www.suomitv.fi/uutiset/poliis...e_xenon_valoja

                                Comment


                                • Alkuperäinen kirjoittaja Suomitv
                                  Xenon-polttimoiden vaihto on erittäin helppoa ja moni vaihtaakin määräaikaiskatsastuksen ajaksi alkuperäiset H-polttimot paikalleen.
                                  Eilen jouduin kyseisen toimenpiteen tekemään :)

                                  Comment


                                  • Niinpä'niin... Onhan aina uutisoitu miten poliisi valvoo xenoneita, mutta eipä nuo ole koskaan tuntuneet puuttuvan kuitenkaan niihin.

                                    Mutta asiaan... Eikö kellään ole fakta tietoa noista nopeasti syttyvista xenon-sarjoista? Mitkä tekijät siihen vaikuttaa?

                                    Comment


                                    • Joo taas tuhannen kerran varmaan sama kysymys! Mutta. ostin uudet xenonit ku vanhoista toinen otti sauhut ja lopetti pelaamisen ja nyt sitte tuli sitä vikaa että kun väännän valot päälle xenonit vaa välähtää ja sammuu eivätkä syty. Sitte ku laitan pitkät päälle hetkeks et umpiot "lämpenee" ? :D ja väännän valot pois ja takas ni menee xenonit päälle! Kokemuksia? Ratkaisuja? (: Kiitos!

                                      Comment


                                        Ei oo muuten helppo vaihtaa A3:een (8P) xenonien polttimoita.. perskule että oli hankala väli ja veemäinen setuppi. Reilu tunti paloi yhden polttimon vaihtoon ja ei ihme että TM:n tai Tuulilasin testissä eivät saaneet vaihdettua polttimoa ollenkaan :D

                                        Comment


                                          Tulikos Nikke siihen kaukovalojen toimintahäiriöön selvyyttä. Itsellä samaa vaivaa juuri sen merkkivalon ja alkuperäisten sumuvalojen toiminnan kanssa. Kokeiltu kahdella eri xenon-sarjalla mutta sama lopputulos.
                                          Auto kylläkin TT.

                                          Comment


                                          • xenonit vilkkuu

                                            Osaisko joku sanoa mistä johtuu että ku jarruttaa tai kiihyttää rivakasti niin xenon valot vilkkuu välillä... ? edellinen omista sanoi että saattaa olla se automaatti säätäjä rikki? mikä säätää niitä aina takakontin painon mukaan ylös ja alas? onko vastaavia kokemuksia?

                                            Comment


                                              Late: Ei siihen selvyyttä tullut, mutta sain ne toimimaan muuten normaalisti, ainoastaan se merkkivalo jäi hehkumaan mittaristoon. Yhtenä iltana kävin ajelemassa xenonit pitkissäkin ja harmittaa kyllä että niitä ei saa toimimaan ilman häiriöitä... Sen verran itteeni ärsyttää se merkkivalo että hyllyssä sarja lepää..

                                              Comment


                                              • Urssilla kevät allergiaa tjsp. Toinen jälkiasennetuista xenoneista alkanut punottaa, korjaantuukohan tuo polttimon vaihdolla vai mistä voisi moinen johtua?

                                                Comment


                                                • Kyllä, alkaa olla aika lopussa jos jo punertaa.

                                                  Comment


                                                  • Saikos A4:ssa (B6) vag-comilla koodattua ajovaloille menevän jännitteen jälkiasennus-xenoneille sopivammaksi? Hakua olen hinkannut turhautumiseen asti.

                                                    Täältä löytyy jotain mikä voisi olla lähellä; mikä näistä olisi oikea vaihtoehto, kun ainoastaan lyhyissä on jälkiasennus-xenon (H7)?

                                                    Comment


                                                      Nostetaas taas xenon asia esille... Joskus liikkunut huhua että A6 orkku umpioissa ois xenon merkintä (D?),vaikka oiskin halogeenit..
                                                      Tietääkö joku tästä asiasta...

                                                      Comment


                                                      • Kylläpä niissä taitaa olla.
                                                        Umpiossa ei taida päällepäin olla muuta eroa kuin polttimon kiinnitys.

                                                        Comment


                                                          Osaatkos sanoa mistä sen parhaiten huomaisi , ja onko jollain kokemuksia mitä katsastusmies tykkää jos tuohon lyö jälkiasennus sarjan?

                                                          Comment


                                                          • Ei taida tykätä katsuri hyvää, jos sattuu huomaamaan.

                                                            Mitä merkintöjä autosi umpioissa on? Jos löytyy DC, saa periaatteessa olla lyhyissä xenonit. Käytännössä merkinnästä ei kuitenkaan ole mitään iloa, sillä H-kantaiset xenon-polttimot eivät kaiketi ole edelleenkään hyväksyttyjä tieliikenteessä. Lisäksi autossa pitää olla ajovalojen pesurit ja automaattinen korkeudensäätö (muistaakseni koskee vuosimalleja -98 tai -99 eteenpäin).

                                                            Comment


                                                              Tuossa 02 A6 ei taida kyllä tuota korkeudensäätöä löytyä..

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X