Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Kaarien mankelointi / levitys ? (a4 b5)

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • #61
    Eikö tossa olis jonkin näköistä kuvaa itse rakenteluun?
    http://meistergaugefaces.com/html/downloads.php

    Comment


      #62
      Tommi, jos päädyt hommaamaan oman mankelin niin voin sponsoroida hankintahintaa ostamalla yhden mankeloinnin. Vieläköhän JP-Autotuning tekee mankelointeja? Siilinjärvelle ei olisi vielä ylivoimaisen pitkä matka, saisikohan sieltä porukka alennusta jos olisi useampi tulija?

      Comment


        #63
        Minulla on mankeli jos pientä vuokraa vastaan haluaa lainata. Kulkee aika pienellä hinnalla vaikka matkahuollolla. Ei ole tähtitiedettä kaarien mankelointi. Jokainen pystyy siihen kun rauhallisesti ja maltilla pyörittelee.

        Comment


          #64
          Et olis Mika innostunut mankeloimaan "kohtuutonta" korvausta vastaan? Mieluummin antaisin jonkun sellaisen hoitaa homman joka on tehnyt ennenkin, niin ei mene arpomiseks!

          Comment


            #65
            En mankeloi muiden kaaria sen takia että en ota vastuuta muiden autoista. Se ei kummonen homma ole mutta maali jos murtuukin niin sanomistahan siitä tulee. Kuumailmapuhaltimella jos lämmittelee samalla kun mankeloi niin ei pitäisi maali lohjeta, mutta eihän sitä ikinä varmaksi voi sanoa.

            Comment


            • #66
              Mankelointi kiinnostais kuun loppuun mennessä. Ei haittaa vaikka maali hajoaa. Kemi-tornio-oulu akselilla. Oulusta olikin mainintaa Mutek firmasta mutta osaatteko suositella muita tai kertoa kokemuksia puljusta.

              Comment

              Working...
              X