Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Alusta "pohjaa" B4:ssä 60/40mm alustalla?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Alusta "pohjaa" B4:ssä 60/40mm alustalla?

    Tervehdys hyvät ammattilaiset!

    Ongelma on seuraavaa. Eli etuvetoiseen B4 avanttiin tuli hankittua tuommoinen 60/40mm iskari/jousisetti. Alusta ihan mukavan tuntoinen ja jämäkkä ajossa mutta jos terävään monttuun ajaa, niin tuntuu että keula pohjais (paukahtaa)=ottaa raudat vastakkain tms. Etutolpat on nyt kolmeen kertaan käyty läpi ja ainakaan sillä puolella ei ole käytännössä mahdollista pohjata. Nyt viimeisenä otin etuvakaajan pois kokeilumielessä ja nyt sen verran muutosta että helpommin paukuttaa. Nelipilarilla on muutamaan otteeseen jo tutkittu ja näyttäs että tilaa ois joka puolella joustaa.

    Jos tämmösiä ongelmia on tullu jollain muullakin vastaan ni vinkit kiinnostaa kyllä!

    Kiitoksia vastanneille jo etukäteen!

    #2
    Yksi mahdollinen kolinan aiheuttaja voisi olla kuluneet alatukivarsien puslat. Tällöin alatukivarsi pääsee liikkumaan sen verran auton kulkusuunnassa, että tukivarsi ottaa kiinni apurunkoon.

    Comment


    • #3
      alustassa on kaikki uutta. Eli apurungon ja alatukivarsien helat on ihan vasta uusittu. Vakioalustalla ei kuulunu mitään erityistä vaan alkoi kun laiton tuon alustan. Sen verran että kysymyksessä ei ole kolina vaan enemmänki kuuluu paukahduksena, eli äkkiseltään tosiaan tuntuu kuin pohjaa johonkin. Kuten aikasemmin, iskarit ei lyö pohjaan ja aluksi näytti että vakaaja pääsee lyömään runkoaisan reunaan mutta ei ollut sen poistolla mitään vaikutusta.
      Viimeksi muokannut hholappa; 13.4.2008, 13:33.

      Comment


        #4
        Jääkö jousien kerteiden väliin joustovaraa paljon, kun auto on pyörillään?

        Comment


        • #5
          Sormet sopii kierteen väliin. Voipipa muuten olla että jousitus pohjaa....

          Comment


            #6
            Mulla kävi joskus Peltikeulan kanssa niin, että olivat K&F:llä ilmeisesti pakanneet väärät jouset laatikkoon ja ne jäivät lyhyiksi. Ulosjoustoissa siis jousi hyppäsi kupissaan ja tuloksena aina jonkin sortin kolahdus tai paukahdus. Ei muuten mennyt muutoskatsastuksesta läpi..

            Oliko sulla pallonivelet kanssa kaikki uusia ja varmasti tappiin kiristettyjä?

            Comment

            Working...
            X