Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Xenonia ja lediä sisätiloihin ja sumuvaloihin?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Yritin auton ohjaamon lukuvaloihin laittaa ledit, eivät syttyneet ollenkaan. Kaikki muut sisävalot toimivat ledeinä moitteetta, mutta lukuvaloissa jokin kiikastaa. Polttimot ovat metallikantaisia. Häiritsee hieman, kun muut sisävalot ovat 6000K ja nämä lukuvalot varmaan alle 3000K.

    Comment


      Napaisuus väärä niissä metallikantaisissa.

      Comment


      • Mistä olette ledejä tilailleet autoihinne. Ebaystähän niitä halvimmalla saa, mutta suomestakin ilmeisesti jo suht edullisesti.

        Mitä suomalaista verkkokauppaa suosittelette?
        Katselin b8 audiin sopivia sisätilan ledejä ja ilmeisesti noita t10 menee sinne suurimmaksi osaksi. Mutta niitä näyttää olevan monen erilaisia, joten voiko joku kertoa mitä eroja niillä on ja minkälaiset olisi parhaat sisävaloiksi?

        Comment


          T10 5smd canbus on hyvä. Tietty semmoista levyäkin on jossa kaikki ledit yhteen suuntaan.

          Comment


          • Pitääkö 2002 3BG Passatissa olla sisävaloissa can-ledejä? Kattovalo jäi himmeästi palamaan koko ajan kun tavallisen ledin siihen laitoin..

            Comment


            • Mistähän löytys kuvassa vasemmanpuoleisen polttimon tyyppisiä/kokoisia ledejä?

              Pituus noin 36mm ja paksuus noin 5mm.

              Comment


                Ebaysta löytyy tsiljoona.
                http://www.ebay.co.uk/itm/4x-36mm-23...IAAMXQuu9Rkt71

                Comment


                  Tai vaikka motonet/biltema ja kaikki muut tämmöset

                  Comment


                  • Tässä on myös 36 mm ledit http://www.slamit.net/product/18263/...jaahdytyssiili

                    Comment


                    • Lukekaahan tarkemmin. Nuo on erittäin ohuita putkia, ei noita normisukkuloita mitä nyt tarjoatte. Ne on noin 10mm paksuja, nämä vain noin 5mm. Nuo ei mene lähellekään paikalleen.

                      Comment


                        Löytyykö mistä punaista ledi jarruvalo polttimia? Siis sellaista kahella kannalla olevaa, ajovalot ja jarruvalo samassa polttimossa.

                        Comment


                        • Tietäskö Sahlmanni mitään noista etsimistäni pikkusukkuloista? Kuvassa oikealla olevat ledit tilasin ja niiden piti käydä, mutta eipä niissä täsmää ku paksuus.

                          Comment


                            Ne on noita ohkasempia malleja.
                            Mikäs niissä oli? Eikä toimineet vai eikö mahtuneet paikoilleen edes?

                            Comment


                            • näin kun kaikki päivät alkaa olemaan pimeät niin pitäis saaha vähän valoihin lisätehoa kun pitää ajella pitkät pätkät melkein päivittäin paikoissa missä ei ole katuvaloja.

                              Oon todennut et omat pitkät xenonit ovat ainakin niin heikot ettei mitään ja lisäkaukovaloja on turha ostaa alle 300e kpl koska niillä ei ilmeisesti ole mitään hyötyä ? tuntuu etten pysty näin opiskelijana pistämään 700e tai yli lisävaloihin..

                              Onko kukaan vaihtanut pitkien polttimoita jotka ovat esim. 55v(ei mitään hajua mitä ne oikeasti on) niin 100v polttimoihin onko ollut eroa näkyvyydessä ?

                              ps. ei ehkä tähän liity mutta https://www.motonet.fi/fi/tuote/4841...e-R8-Kaukovalo onko kenelläkään tämän tapaisista lisävaloista tietoa onko mistään kotoisin ?

                              Comment


                              • Nuo ledit oli liian lyhyet ja ongelman varsinaisesti aiheuttaa tuo terävien kärkien puute. Ne ei pysy paikallaan ilman niitä. Pituus ei ole millilleen, kunhan ledeissäkin ois vaan nuo terävät kärkiosat. Häikäisysuojien valot siis kyseessä ja 5000K ois optimaalisin väri.

                                Comment


                                • Tälläset osramilta ja kyllä näkee.

                                  Comment


                                  • Alkuperäinen kirjoittaja jussipetteri Näytä viesti
                                    näin kun kaikki päivät alkaa olemaan pimeät niin pitäis saaha vähän valoihin lisätehoa kun pitää ajella pitkät pätkät melkein päivittäin paikoissa missä ei ole katuvaloja.

                                    Oon todennut et omat pitkät xenonit ovat ainakin niin heikot ettei mitään ja lisäkaukovaloja on turha ostaa alle 300e kpl koska niillä ei ilmeisesti ole mitään hyötyä ? tuntuu etten pysty näin opiskelijana pistämään 700e tai yli lisävaloihin..

                                    Onko kukaan vaihtanut pitkien polttimoita jotka ovat esim. 55v(ei mitään hajua mitä ne oikeasti on) niin 100v polttimoihin onko ollut eroa näkyvyydessä ?

                                    ps. ei ehkä tähän liity mutta https://www.motonet.fi/fi/tuote/4841...e-R8-Kaukovalo onko kenelläkään tämän tapaisista lisävaloista tietoa onko mistään kotoisin ?
                                    Itellä ollut Hella Rallye 3000 -ämpärit talvisin kiinni ja niillä todellakin tekee jo jotakin ja hintaa niillä on ollut noin 100e/kpl. Eihän ne tietenkään noille 500e/kpl xenonledhirmuille pärjää, mutta mielestäni sopii budjettiratkaisuksi aivan hyvin.

                                    Rallye 3000 on jo vanha malli, nykyään sen on korvannut 3003FF, joka on ulkonäöltään huomattavasti siistimpi ja optiikkakin siinä on parantunut. Uusimmissa 3003FF-malleissa on jopa xenon-hyväksyntä. Suosittelen ainakin tutustumaan, ellei tuo suuri koko ole este.

                                    Ja noista 100w polttimoista. Mulla oli ennen noissa lisäpitkissä 100w polttimot. Maksoivat motonetissä 3,5e/kpl. Toinen polttimo paloi, joten laitoin tilalle hanskalokerosta löytyneen varapolttimon, joka oli joku 55w Osram Nightbreaker 130% tai vastaava. Ja kappas kappas, tuo laadukas 55w polttimo on kirkkaampi, kuin halpis 100w polttimo. Nyt koitan metsästää jostakin laadukkaat 100w polttimot tai sitten laitan sinne Nightbreakerit tai vastaavat.

                                    Nuo 100w polttimot auton omissa umpioissa saattaa muuten sulattaa umpion, koska umpiot eivät jäähdy ajoviimasta niin hyvin mitä lisävalot. Lisävalot ehkä kestää lämpöäkin hieman enemmän, mutta en siltikään polttelis pitkiä valoja pitkään auton ollessa paikallaan. Liikkeessä ajoviima sitten jäähdyttää tarpeeksi.

                                    Comment


                                    • Kuinka suuri tuo refrenssiluku täytyy olla ? katselin nuita netistä ja jos sulla on hyvää kokemusta nuista kerta niin taitaa nuo olla hintaluokaltaan semmoset mitkä voisin hankkia.
                                      Viimeksi muokannut okkim; 12.11.2015, 16:21. Perustelu: Poistettu tarpeeton lainaus.

                                      Comment


                                      • Audi a4 b7 jälkiasennus xenon herjaa dipped headlightii satunnaisesti eikä lamput syty. Mikä vikana? Lamppujen sävy on myös eri silloin kun sattuu palamaan vaikka koitettu 2 eri polttimo tyypillä. Esim tänä aamuna käänsin virrat päälle ja lamput sytty, sitten kun käynnistin nii toinen lamppu sammui melkein heti ja herja tuli näyttöön.

                                        Onko toi canbus vikakoodin ohittaja tähän lääke? onko testattu toimivaksi?

                                        edit: niin vielä se että olen koittanut myös 2 eri ballastilla. Kun vaihdoin nämä uudet toimi viikon moitteetta ja nyt takkuaa koko ajan

                                        Comment


                                          A4 B8.5 etusumarit, mikä olisi paras ratkaisu kun haluan kylmemmän valon ja eikä lisävalostakaan haittaa. Paremmat halogen-polttimot, jotkut led-polttimot vai Xenonit? Toimiiko ledit ylipäätään ilman herjoja, vastukset vaatinee joka tapauksessa? Xenonit taas sopii vähän heikosti kun käyttö vain coming/leaving home -valoina, syttyminen vie aikansa.

                                          Comment


                                            Onko kukaan laittanut tälläisiä A4 B7:n sumuvaloihin? Liekkö nuo ovat ihan normi sumarit + ledi polttimot?

                                            Comment


                                              Mikähän mahtoi mennä vikaan kun asentelin led valoja b7 sisustaan? Ovissa ja jalkatilassa palaa hienosti mutta katossa ei pala enään mikään paitsi lukuvalojen napeissa valot. Hetken toimivat ledeillä ja kun sammutin valot katkaisijasta ja laitoin takaisin päälle niin ei syttyneet enään, kokeilin myös hehkuja mutta sama homma. Sulakkeet tarkistelin ja kaikki ovat ehjiä.

                                              Comment


                                              • Ei kukaan ole tehnyt vielä listausta A6 C7:n sisävaloista?

                                                Comment


                                                  Onko kellään kokemusta noista Osram LEDriving P21W polttimoista DRL-käytössä B7:assa? Vaatii varmaan vastukset.

                                                  Comment


                                                  • Mistä hemmetistä löytää A4B5 Faceliftiin rekisterikilven valoja uutena? Vanha sano sopimuksen irti ja eBaysta ei löydä kirveelläkään uusia. Hakusessa siis tälläsellä kannalla olevat. http://www.ebay.com/itm/18-LED-Error...xWQZRn&vxp=mtr

                                                    Comment


                                                    • B6 hakusessa parkkipolttimot jotka ei alkaisi vilkkumaan, kannalla bx9s muistaakseni. Suosituksia?

                                                      Comment


                                                      • Alkuperäinen kirjoittaja Korkka Näytä viesti
                                                        Mistä hemmetistä löytää A4B5 Faceliftiin rekisterikilven valoja uutena? Vanha sano sopimuksen irti ja eBaysta ei löydä kirveelläkään uusia. Hakusessa siis tälläsellä kannalla olevat. http://www.ebay.com/itm/18-LED-Error...xWQZRn&vxp=mtr
                                                        Speed-autoteile.fi sain omani vuosi takaperin. Eiköhän edelleen varaosanumerolla löydy.

                                                        Comment


                                                          Mulla on B6:ssa toimineet Motonetin can-versiot parkeissa jo varmaan vuoden verran. Polttimovahti ollut hissukseen koko ajan eikä muitakaan ongelmia ole ilmennyt.

                                                          Comment


                                                          • Led sumuvalot

                                                            Alkaa A3:n sumarit olla aika valmiit. Katselin led-malleja tilalle ja löysin tällaiset:

                                                            http://www.hansen-styling-parts.de/e...cts/19562-0002

                                                            Onko näistä kokemuksia. Kuvan perusteella lasi on aika suorassa kun taas alkuperäisissä lasin on varsin vinossa. Epäilyttää etteivät nämä istu peitelevyn aukkoon kunnolla?

                                                            Comment


                                                            • Alkuperäinen kirjoittaja simpe Näytä viesti
                                                              Mulla on B6:ssa toimineet Motonetin can-versiot parkeissa jo varmaan vuoden verran. Polttimovahti ollut hissukseen koko ajan eikä muitakaan ongelmia ole ilmennyt.
                                                              Noitakin kokeiltu. Toimii aikansa, jonka jälkeen alkaa vilkkua. Vilkkuminen ei ole kokoaikaista, vaan silloin tällöin vilkkuilee.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X