Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Xenonia ja lediä sisätiloihin ja sumuvaloihin?

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Q7 ledipäivitystä jsahlmanilta:

    PL-Ba9s-6-5050smd canbus,180 degree, white, A-model -> sisällä lukuvalot 4kpl
    42MM-8SMD5050 Sink Canbus LED, natural white -> sisätilan kattovalot 2kpl
    1156-27smd5050 canbus led Ba15s, no polarity, NW 5000K -> päivänajovalot 2kpl (Nämä on hienot!)
    T10-5SMD5050 Canbus LED, NW 5000K -> parkit 2kpl
    36MM-3SMD5050 Sink Canbus LED, natural white -> rekisterikilven valot 2 kpl

    Jokseenkin ahdas tuo lukuvalojen asennus mutta kyllä ne sinne lopulta menivät. Rekisterikilven valot tosiaan sellaiset että pyörähtää helposti ympäri. Täytyy katsella käykö niin käytännössä.

    Sitten vaihdettu loputkin sisävalot, kaikki T10-kantaisia : takakonttiin 4 kpl (katossa 2, sivulla 1, luukussa 1), lätäkkövalot 4 kpl ja hanskalokeron valo. Takakontin kattoon pitää laittaa ympärivalaisevat, muuten ei toimi oikein.
    Viimeksi muokannut mpelanti; 26.4.2012, 09:59.

    Comment


    • Varmasti löytyy vastaus tähän jostain aiheen syövereistä, mutta viitsisikö joku heittää linkin jollekin suomalaiselle saitille josta saisin tilattu A3 8P malliin rekisterikilven valoihin sopivat ledit?

      Comment


      • Esimerkiksi Slamit tarjoaa valmista ledmoduulia. Sopivuus riippuu sitten auton vuosimallista. Uusimmat ovat todella tarkkoja ledien suhteen ja useimmat ledit aiheuttavat vikailmoituksen.

        Comment


        • Tänks, noi passaisivat suoraan autooni. Luulin ettei tollaisia valmiita moduuleita edes ole mutta ovat kyllä varmasti parhaita noiden vikailmoitusjuttujen suhteen. Toisaalta taas erillisinä ledeinä varmaan pääsisi halvemmalla mutta tuo on kyllä aika helppo ratkaisu.

          Comment


          • Alkuperäinen kirjoittaja Peke78 Näytä viesti
            No niin taitaa olla keleistä kiinni toi ledeistä herjaaminen, pakko kait se on uskoa. Ei toi herjaa enää ollenkaan, kun kelit on ollu näin lämpimiä. Saakohan noita pakkasenkestäviks? :)
            Mitkä sulla nyt rupes sitten toimimaan? Mistä tilasit jne? Jos vaikka koittais itelle samoja kun toi kesäkin tulossa (kelit) ;)

            Comment


              Alkuperäinen kirjoittaja PJKK Näytä viesti
              Mulla oli Canbus ledit (T10-kannalla) A6:n pakkivaloissa. Kerran tienvarressa kepillisellä käydessä ihmettelin, että mikä täällä välähtää tasaisesti. Nuo ledit välkähtivät n. 20 sec välein ja otin ne sitten pois, kun ei moinen sovi laatuun. Mikä tähän välähtämiseen sitten oli syynä niin en tiedä (polttimovalvonta??)...Ledit ovat jsalmanilta.
              Alkuperäinen kirjoittaja Mkurtti Näytä viesti
              Saisko tuon päiväajovalon ledin vilkkumisen pois vastuksella.
              Herjaa ei polttimot anna, mutta pieni tasaisin väliajoin valon vilahtaminen vaivaa.
              Autona a6 4f.
              Onko näihin löytynyt ratkaisuja? Itsellänikin päiväajovalot tai parkit (pois päältä ollessaan) vilkahtavat 30 sekunnin välein kun polttimonvalvonta niitä tarkistelee. Myös rekisterikilven valot vilkkuvat eli taitaa kaikki ulkopuoliset valot olla valvonnan piirissä.

              Uskoisin ongelman olevan aika yleinen. Tuollaisen viestin löysin 6 vuoden takaa: LINKKI

              Täälläkin esimerkki konkan käytöstä: LINKKI

              Edit: lisää bmw-tietoa:
              Every 30 seconds the LCM send a 3v pulse, which is used to determine if a bulb is blown or not (continuity check). this applies only for filament bulbs (not LEDs). A led will light even with 3v unlike a normal bulb, hence you see the flash every half a minute. This can be fixed with an LCM recode for LEDs
              VCDS termi on "Cold diagnostics" eli lamppujen seuranta kun ne ovat pois päältä. "Hot diagnostics" taas tarkkailee lamppuja jotka ovat päällä.
              Viimeksi muokannut mpelanti; 18.4.2012, 11:27.

              Comment


              • adeoussi, mä voin myydä noi omat ku tulossa taas uudet kokeiluun. Slamitista on nuo nykyiset ja niin oli kahdet aikaisemmatkin. Nuo ei herjaa ku joskus pakkasilla.

                Comment


                • peke, ovatko kyseessä nämä slamitista löytyvät led-moduulit? Passaisivat omaankin a3:een. Jos ovat niin paljon pyydät noista, kun näköjään olet niitä vaihtamassa..?

                  Comment


                  • Kyllästyin kans omiin kusen keltasiin sisävaloihin. Joten laitetaas tänne tällanen lista ledeistä mitä laitoin omaan vuoden -00 S3:een.

                    -Parkkeihin 2kpl T10
                    -Sisätilaan: keskelle kattoon 1kpl sV8.5 (43mm), keskelle spottivalot 2kpl Ba9S, aurinkolipan valot 2kpl sV8.5 (36mm), taakse spottivalot 2kpl Ba9S.
                    -Takakonttiin 2kpl sV8.5 (36mm)
                    -Rekisterikilven valo 2kpl sV8.5 (43mm)

                    Comment


                    • Osaakos joku sanoa, löytyiskös jostain kotimaisesta puljusta lilan värisiä ledejä? Tarkoitus olis tehdä hieman erivärisempi sisusta tuohon B5 avantiin (kattovalot, keskikonsoli), mutta ei oikeen mistään tahdo löytyä. Ulkomailta löytyypi isokin määrä halvalla, mutta enpä ole ikinä ulkomailta mitään tilannut.

                      Vai olisiko sitten helpompi ratkaisu laittaa kirkkaat valkoiset ledit ja peittää nuo läpinäkyvät muoviosat kalvolla?

                      Comment


                        Ostin täältä foorumilta vähän käytetyt slamitin ledimoduulit rek kilven valoihin, mutta vain toinen syttyy.

                        Tänään käytin irti ja mittasin, kummallekkin valolle tulee +12v virtaa, mutta eipä pelannut alkuperäinenkään toisella puolen.

                        Voisko nuitajotenkin mitata onko resu, vai missä voisi olla vikaa?

                        Niin ja auto on b6 sedan.
                        Viimeksi muokannut jukka_hi; 25.4.2012, 21:27. Perustelu: auto

                        Comment


                          Saako rahallakaan kunnollisia ledi polttimoita?

                          Äsken meni lopullisesti hermo kun huomasin, että toisesta can-bus parkkipolttimossa on yksi viidestä ledistä ruvennut vilkkumaan. Parkit ovat olleet autossa noin 3kk. Kilven valot ovat vielä suurempi ongelma. Olen kokeillut 3 paria putki ledejä ja yhden parin can-bus ledejä. Canit rupesivat vilkkumaan lämmetessään aiheuttaen myös muita lämpöongelmia(sulamista). Tavalliset ledi polttimot himmenivät ja muuttivat sävyä parin viikon käytön jälkeen.

                          Kaikki ledit ostettu samasta suomalaisesta paikasta xenonien kanssa, joista molemmat ballastit meni takuuseen. Ennen ei ole ollut laatu ongelmia, mutta nyt on sattunut kohdalle pelkkää kuraa.

                          Mistä oikeasti saa hyvät ledit tuonne kilvelle ja parkkeihin. Ei jaksaisi enää rassata noita valoja kun jatkuvasti murhetta.
                          Viimeksi muokannut tapza_s; 12.5.2012, 22:51.

                          Comment


                            Hypercolor.de saa rahalla hyvät ledit. Itsellä useamman vuoden kokemukset ja kahdesta eri autosta. Eivät ole välkkyneet tai hajonneet.

                            Comment


                            • Samat kokemukset täällä kuin Aleksillakin ^

                              Comment


                                hypercoloria voi kyllä suositella. Muistaa vaan laittaa ruksin siihen mistä valitaa nvastuksella olevat. Omassa muutama kyseisen puljun ledi ja ovat jo toisessa autossa menossa ja ainavaan toimii. Hinta on kova, mutta laatu hyvää. Ja saa sieltä myös valmiita autokohtaisia sarjoja, joissa on kaikki polttimot kerralla mukana.

                                Comment


                                  Luin jostain, että vastukset ovat mallia irtonaiset, eivät siis ns: sisäänrakennetut?
                                  Jos haluaa OEM lookkia kannattaako ottaa kummalla sävyllä olevat kirkkaat?

                                  Comment


                                    jos haluaa saada ilman silmäsärkyä, niin sanoisin että warm white on aina valinta.

                                    Comment


                                      Ei kyllä ainakaan hyperiltä ostamissani parkeissa vastukset irtonaisina olleet. Lienevät ns. Canbus mallia tuolloin, eli ovat "sisäänrakennettut". Muistelisin, että tuo b6 ja b7 mallit olivat aika kranttuja tuon rekkaripolttimon suhteen. Vaatinevat vastuksen?

                                      Comment


                                        Alkuperäinen kirjoittaja andre_ Näytä viesti
                                        Tuli tänään tüünattua noi tossa yllä mainitut bemarin valot omaan autoon. Vähänhän niille piti vinkua näyttää ja tuolle autossa olevalle kahvaosalle kanssa. Kiinnitys tulikin sitten suht tukevasti koriliimalla :D Toivotaan että kestää. Sähköt rakentelinkin sitten liimakutisteabikoilla, joten ei pitäis ainakaan siitä lähteä liitokset hapettumaan. Kyllähän noista ihan hyvät tuli joskin on ainakin toistaiseksi pientä sävyeroa noissa valoissa. Ajotietokonekkin piti asentaa muttei kerennyt joten korvikkeeksi tsekkasin ettei noi ainakaan vikakoodia antaneet? Liekö sama asia tuo mittariston valojen valvonta kuin että antaa vastaavassa tilanteessa vikakoodin? Joskus oli vikakoodia rikkinäisistä parkeista niin siitä funtsailin että oisko sama asia tuo ajotietokoneen valojen valvonta?? Liekö noi sitten ihan laillisetkin kun ainakin bemarissa noi on e-hyväksytty..
                                        Ylläolevan viestin mukaiset bemarin rekkarinvalot on kohta toimineet 1,5v ilman ongelmia. Ne uuden 4G C7 A6 orkkis led-rekkarinvalot vois olla kanssa aika toimiva ratkaisu.

                                        Comment


                                          http://ebay.ahw-shop.de/img/products/4H0.021.022..jpg

                                          Mistä laitteesta nämä löytyy, ovat kuitenkin orggista?

                                          Edit: 4H0 943 021 & 4H0 943 022, vasen ja oikea. Tepolta reilu kympin pala, että kandee ostaa tuninkia 50ekellä :)
                                          Viimeksi muokannut Jyppe; 19.5.2012, 00:31.

                                          Comment


                                          • ^ Mulla on nyt nuo OEM LEDit ja kyllä herjaa, syttyy vikavalo ihan joka kerta. Ne on muistaakseni A5 avosta...nuo on ainakin himmeet, jos ei tykkää kirkkaista valoista. Mistä noihin sais helpoiten ja VARMASTI toimivat vastukset?
                                            RQ77, mun entiset Slamitin LED-rekkarivalot meni jo adeoussille.
                                            Sisällä mulla EM-Tuningin LED-sarja ja voin suositella.

                                            Comment


                                            • Ohje OEM-ledien asennukseen

                                              Kaikki nuo tuossa ketjussa mainitut vastukset, yms. on saatavilla ihan kotosuomestakin.

                                              Comment


                                              • Minusta nuo näytti eri kipoilta kaikki(myös erilaiset nuo valot)....
                                                Tilasin eBaysta tälläset http://www.ebay.co.uk/itm/ws/eBayISA...E:L:OC:GB:3160
                                                Saakohan noilla pelittää?
                                                Mistä Suomesta edes löytää noita?

                                                Comment


                                                • Noi OEMit eivät tosiaan toimi kuin MY2009 ja sitä vanhemmissa A/S/RS3:ssa. Harmi, ettei tullut aiemmin puheeksi, niin olisit säästynyt taas yhdeltä kokeilulta.

                                                  Helpoimmalla Peke pääset, kun ostat suoraan ne LED-modulit Ebaystä, joista jo aiemmin vinkkasin. Ne ovat tähän mennessä ainoat, jotka todistetusti toimivat MY2010 ja uudemmissa. Niissäkin ongelmana tosin ainakin omaan makuuni aivan liian suuri kirkkaus. Uudemmat (MY2010->) A/S/RS3:t ovat poikkeuksellisen tarkkoja noista rekkarivaloista, joten muista autoista ei kannata ottaa mallia. Muissa Audeissa ja volkkareissa toimivat huomattavasti useammat LEDit ilman herjoja.

                                                  Comment


                                                  • Joo, olin mä tota jo selvitellytkin netin syövereistä ulkomaan foorumeilta ja tiedossa oli, että ei luultavasti toimi. Mutta onhan ne saatava toimimaan, kun on orkkis ledit ja todella hienon näköisetkin. Jos tarvikeseteissä ois se kirkkaus jotain noiden alkuperäisten ja LED-moduulien välistä, niin ois hyvä. Mutta yleisesti ne tarvikesetit on vähän turhan kirkkaita, valaisee koko perän. Mutta eipä se oikeastaan häiritse kuin ihan pimeällä...Pitää selvitellä vielä tuota vastusjuttua, joka tapaukses tilasin jo nuo yhdet kokeiluun.

                                                    Comment


                                                    • Nyt tuolla ASN:llä joku englantia välttävästi kirjoitteleva guru on ilmeisesti keksinyt miten A3:ssa saa disabloitua rekisterivalojen virheilmoituksen VCDS:llä. En ole perehtynyt asiaan sen tarkemmin tai testannut itse, mutta muutamat tuolla olivat jo saaneet aftermark-ledit toimimaan MY2012:ssa. Lisää täällä.

                                                      Comment


                                                      • Nyt on sitten vihdoinkin saatu bA15 tyyppiset ( eli parkki, jarru, seisointa) canbus ledit mihin ei tarvitse erikseen vastuksia. Olikin aikaa...

                                                        Comment


                                                        • Mistäpä hommasit?

                                                          Comment


                                                          • Miten kummassa nuo A4 B5:sen karttavalojen BA9 kannat saa modattua oikeanapaiseksi? Jokunen sivu taaksepäin, joku kai oli niin tehnyt. Vai saako niitä jostain "toisnapaisina"? Kattelin noiden johtojen vaihtamistakin, mutta sain vain kytkettyä keskimmäisen kattovalon ovenaukaisuviiveen pois päältä.

                                                            Comment


                                                              Noitahan löytyy sellaisia versiota jotka on polarisaatio vapaita. En jaksas alkaa edes modailemaan.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X