Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

S2 jarrut

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • S2 jarrut

    Sattuipa sunnuntaina niin, että meni ilmeisesti kivi tms. jonnekin jarrulevyn ja -kilven tai jarrupalan väliin ja söi levyn pilalle. Kuuluu laahaavan/kirskuvan ajaessa ja rouskuu jarruttaessa. Levyn sisäpinnalla tuntuu ehkä noin 1cm leveä ja rosoinen ura, en ehtinyt tutkimaan tarkemmin, mutta ilmeisesti siis etupään levyt + palat uusiksi. Mitähän moinen lysti suurin piirtein tulee kustantamaan? Soitin yhteen huoltoliikkeeseen, jossa kustannusarvioksi heitettiin 600e. Kuulostaa melko paljolta pelkästään etupään orkkiskoon jarruista, onko hintaluokka todella tuota?

    Täytyy tässä jatkaa vielä soittokierrosta, sopivia pajoja kyseiseen hommaan saa ehdottaa. Koitin aiheesta hieman etsiä, mutta kysytään nyt vielä, mitkä/mistä levyt kannattaisi hankkia? Marmorilta/varaosaliikkeestä/homman tekevästä puljusta?

    Pitikin moinen sattua kun on autokin myynnissä.


    EDIT: Sen verran itse itselleni vastaten, että marmorilla levyt 99e/kpl + palasarja 153e. Työt päälle noin 120e. Yhteensä siis 471e. Melkoinen ero jo tässä vaiheessa. Vielä kun tietää marmorin tuntiveloituksen niin soittokierrosta jatkamalla päästäneen vieläkin alemmas.
    Viimeksi muokannut masanen; 6.8.2007, 11:14.

    #2
    Tarvikkeena nuo osat saa n.250? joten jää vielä eroa alkuperäisiin. Aika helppo homma vaihtaa itsekkin.

    Comment


    • #3
      Jos tuohon itse lähtisi, niin onko siinä jotain erityistä huomioitavaa? Absit? Pari satasta säästäisi mieluusti jos omilla nakeilla onnistuisi tai vaikka kaljapalkalla vaivaisi kaveria.

      Comment


        #4
        Eipä tuossa mitään ihmeellistä ole. ABS-antureihin ei tarvitse koskea.

        Comment


        • #5
          Entäs mihinköhän muuhun esim. lämmöstä kipeää ottaneeseen kannattaisi varautua?

          Comment


          • #6
            Kunnon työkaluilla 10-15min homma per puoli. Jarrusatulan kiinnityspultit kylläkin hieman ahtaassa paikassa, eli kaikki hylsyt/räikät ei sinne sovi, pulttipyssyistä puhumattakaan.

            Comment

            Working...
            X