Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Jarrupolkimessa "tyhjää", toimii on/off tyyppisest

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Jarrupolkimessa "tyhjää", toimii on/off tyyppisest

    Alkaa tämä pakkanen riittämään perkule. Ensin tuli lasinpesunesteet pihalle ja nyt jarrut ei toimi normaalisti. Eli tuntuun et jarrupolkimessa on "tyhjää" alussa ja sitten jarrut ottaa kiinni todella hanakasti, vähän niinkuin raskaankaluston paineilmajarrut ilman tuota "tyhjää" aluetta. Voisko siellä olla joku paineensäätöventtiili ym. juntturassa pakkasen takia mikä olis alkanut toimimaan on/off tyyppisesti sen sijaan et nostaisi painetta tasaisesti?

    Nim.merkillä Nenä tuulilasissa...

  • #2
    Veikkaisin ilmaa jarruissa.

    Comment


      #3
      Voihan siellä olla ilmaa tai kosteutta nesteessä, jolloin joku venttiili voi jumitella. Jarrunesteiden vaihto ja ilmaus, eiköhän se sillä tokene.

      Comment


        #4
        Olen huomannut saman ilmiön, mahtanee johtua jarrutehostimesta. Ko. mallissa on ns. tupla-tehostin, en tiedä kuinka se pelaa, mutta ilmeisesti toista tehostinta käytetään ns. hätäjarrutehostuksessa.

        Itselläni auttaa kun antaa auton olla yön yli lämpimässä talissa.

        Comment


          #5
          Jarruista edelleen

          Voisko syynä olla jokin jarrupalojen automaattinen etäisyyden säätö levyistä? Oon huomannut kun kunnolla pumppaa hetken niin "tyhjä" alue katoaa ja jarruista tulee liiankin herkät. Taitavat jäädä jopa laahaamaan hiukan päätelle vanteen lämpeämisestä.

          Comment

          Working...
          X