Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Oven / takaluukun lukon sarjoitus

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Oven / takaluukun lukon sarjoitus

    Mitenkä iso homma olisi sarjoittaa oven / takaluukun lukko uudelleen? Pystyykö sen yleensä tekemään? Nyt tuntuu nimittäin siltä, että avain, joka sopii profiilin autossa kuskinoven lukkoon ja virtalukkoon, ei sovi repsikanpuoleisen oven lukkoon, eikä myöskään takaluukun lukkoon. Eikä vamma johdu jäätymisestä, ei toiminut kesähelteilläkään.

    Asiasta ei ole varsinaisesti ollut haittaa, kun nuo kaikki pelittävät kyllä kauko-ohjatulla keskuslukituksella, mutta olisihan se varmuuden vuoksi hyvä, jos sama avain kävisi joka lukkoon (varsinkin, kun ei ole yhtään sellaista avainta hallussa, jolla saisi nuo kaksi vakioavaimella toimimatonta lukkoa auki / lukkoon)

    #2
    Lötköön löytyy ohjeet tuolta faq osiosta. Sitä kuinka paljon homma eroaa ässän lukkoihin en osaa sanoa.

    http://www.audiclub.fi/phpBB2/viewtopic.php?t=24550

    Comment


    • #3
      Mahtaako edellä olevan linkin ohjeet löytyä vielä jostakin. Ongelmana on C4 avantin takaluukun lukko, virta-avaimella ei tapahdu mitään. Ei ole tietoa onko avain väärä, kaiketi saman avaimen pitäisi toimia sekä virtalukkoon, että takaluukkuun ? Toimiiko myös takaluukun haitat avaimen keskellä olevan uran mukaan, ja avaimen ylä- ja alareunan tulee olla tasaiset ?

      Comment

      Working...
      X