Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

100 C4 sumuvalojen irroitus ja polttimoiden valinta

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • 100 C4 sumuvalojen irroitus ja polttimoiden valinta

    Rupesin tässä miettimään, että miten noiden irroitus tapahtuisi nätisti. Viimeksi kun katsoin, niin pelkääjän puolen sai irti, kun irrotti hinauslenkin suojaritilän, mutta toisella puolen ei päässyt käsiksi kiinnitysruuviin, kun en tohtinut repiä sitä puskurin ritilää irti. Miten tuo ritilä lähtisi nätisti ja ehjänä irti?
    Ja sitten polttimoista. Nuo minun sumarit ei mielestäni valaise kovin kummoisesti, eli auttaisiko siihen polttimoiden vaihto? Mitkä polttimot sinne olisi hyvä laittaa. Katsoin sen verran, että Philipsiltä löytyisi Vision Plussaa ja Blue Visionia ja pari muuta H3:na. Kysymys kuuluu, onko näillä "superpolttimoilla" suurempaa hyötyä sumareissa?

    #2
    Noin niinkuin yleisesti ottaen, sumuvalot EIVÄT OLE lisävalot. Vakiopolttimoiden kantomatka riittänee laillisen (ja asiallisen) suuntauksen yhteydessä tarkoitukseensa, eli rankan sateen, lumipyryn tms. sääolosuhteen vallitessa käytettäväksi. Pimeys ei ole sääolosuhde...

    Comment


    • #3
      Tiedän, ettei ne ole lisävalot, enkä käytäkkään niitä normaalisti ajaessani! Se mitä ajoin takaa, niin saako noilla "paremmilla" polttomoilla apua juurikin sateessa, lumipyryssä tai sumussa.

      Comment


        #4
        Kommentoikaas viksummat tätä. Itseänikin kiinnostaisi laittaa paremmat polttimot niihin sumareihin. Olisko niihin olemassa "kirkkaampaa" lasia päälle jonka katsastusmies vielä hyväksyisi? Kun ne nyt näyttäis olevan koristevalot verrattuina lisäsumareihin.

        Comment


        • #5
          Eikö kellään ole heittää neuvoa, miten sen ritilän saa irti?

          Comment


          • #6
            Kyllä se aivan repimällä lähtee niinkuin se pienempikin ritilä. Elikkä auton keulan osoittamaan suuntaan kun sitä vähän riuhtoo niin pitäis irrota ja vielä ehjänä.

            Comment

            Working...
            X