Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Pohjapanssareita? (alumiini tms.)

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Jees meni kanssa Koy Sheriffin 3mm panssari tilaukseen. Tää sit suojaa moottorin ja vaihdelaatikon. Tulikin kyllä tarpeeseen. Saa nähdä laskeutuuks auto entisestään tuon painosta. Hope not. Painaa varmaan joku 50kg :P.

    Comment


      Miten tuon alumiinipanssariprojektin kanssa kävi? Meni ilmeisesti jäihin? Itseä ei huvittaisi laittaa lisää painoa, varsinkaan etuakselille, mutta panssari olisi tervetullut.

      Comment


        Tuo panssariprojekti jäi vähän taka-alalle, kun alkoi oikeiden töiden kanssa menemään ylitöiksi ja A4 meni vaihtoon. Suunnittelun tasolla tuon pitäisi olla aika valmis, ja passaa nyt ainakin B5 koriin. Olisi tarkoitus tehdä yksi panssari tässä lähiaikoina, pääsee mallailemaan tuon nykyisen ajopelin (A6 C5) alle.

        Comment


          Ihan ymmärrettävää. Lienee siis oletettavaa että B6/B7 panssareita ei sinulta tule saamaan?

          Comment


            Kaverilta pitäisi saada B6:n Sheriff-panssari mittailtavaksi, joten siltä pohjalta en ainakaan vielä sano ei. Aikataulusta on kyllä mahdoton sanoa mitään.

            Comment


            • Ei kellään olis valmiiks mitattuna ungefäär-leveys ja pituus tuosta panssarista? Ite kun en mahdu auton alle ni helpottais sopivan levysoiron ostamista.

              Comment


                minulla kans kiinnostaisi tuo c5:n panssari. pitäs laittaa uusi ja marmorilta pe 13.3. etuosa 215 e muovisena ja takaosa 105 e. ja nuo ei kuitenkaan kestä edes yhtä lumipalloa tai jänistä yms. ja sherif taitaa olla taas turhan jämäkkä.

                Comment


                • Onko tietoa sopiiko neloskoppasen Golffin alupanssari 8L S3:een? Onko samoja kiinnityspisteitä?

                  Comment


                    Noi sheriffin panssarit on kevyitä ja hepposia, kun vertaa tehtaan omiin kun oikeasti painaa sen 20kg ja ajamalla ei saa mutkalle ilman että autokin on lunarissa samalla. Joten ovat käteviä muovin korvikkeitä kun kestää pieniä iskuja ilman hirveetä lisäpainoa.

                    Comment


                    • Mä aloitan tossa oman proggiksen aiheeseen liittyen kohtapuoliin. Eka varmaan pitää tunkata auto niin ylös et saan alkuperäismuovit näytille ja tehdä pahvimallit.

                      Comment


                        B5 pohjamuovin mitat on noin 620x1300 mm (PxL). Yritän piirrellä tuosta omasta designistä kuvan Solidilla tässä jossain vaiheessa.

                        PepsCamin kanssa yhteensopiva cad-kuva (.vdm) löytyy, mutta en saa sitä valitettavasti muunnettua mihinkään järkevään muotoon.

                        Comment


                        • Toi jeesas jo erittäin paljon, kiitos!

                          Comment


                          • Joo, A4 B7 Quattron (2.0tdi) alumiininen panssari kiinnostais täälläkin

                            Comment


                            • Ei ole helv. todellista. Nyt se ostamani pohjapanssari ei ole kelvollinen kiesiini. Käy ilmeisesti vaan manuaaliaskille. Fak seik! Noh eikai auta, kuin palauttaa mokoma fixukselle. Menee taas yhes pelleilyksi. Onkos joku asentanut onnistuneesti ja hyvin B7:n pelkän moottorin suojaavan Koy Sheriffin? Jos ostais vaihdelaatikon alle sitten muovia marmorilta ja moottorille terästä.

                              Comment


                                Alkuperäinen kirjoittaja jeremiah Näytä viesti
                                Ei ole helv. todellista. Nyt se ostamani pohjapanssari ei ole kelvollinen kiesiini. Käy ilmeisesti vaan manuaaliaskille. Fak seik! Noh eikai auta, kuin palauttaa mokoma fixukselle. Menee taas yhes pelleilyksi. Onkos joku asentanut onnistuneesti ja hyvin B7:n pelkän moottorin suojaavan Koy Sheriffin? Jos ostais vaihdelaatikon alle sitten muovia marmorilta ja moottorille terästä.
                                Btw.. ei muuten ainakaa B6:ssa ole quattroille vakiona edes muovia vaihdelaatikon alle, ainakaan manuaaleissa - edes etkan mukaan. Siitä B7:sta en tiedä mutta ainakaa omaan B6 ei tuo sheriffin moottorin panssari käynyt suoraan vaan etureunaan joutui poraamaan uudet kiinnitysreijät. Irrallisiahan noi oli siten että laatikon panssari tuli kiinni siihen moottorin panssariin eli pelkän moottorin panssarin asennus ei liene mikään ongelma. Miten se laatikon muovi sinne istuu.. paha sanoa?

                                ^edit: voi olla että kirjotin virheellisesti tuon etteikö quattrolle olisi laatikon panssaria kun etkaa katselin uudestaan..
                                Viimeksi muokannut andre_; 19.8.2010, 15:21. Perustelu: edittiä

                                Comment


                                • Muistaakseni pojat sanoi Fixuksella, että pelkästään moottorille oleva KS on 2mm paksu. Jos taas tahtoo yhtenäisen panssarin, joka suojaa myös, niin se taas on 3mm paksua kautaaltaan. Olikohan KS:llä myös erillistä terästä vaihdelaatikolle, kuten moottorille. Pitää huomenna selvitellä.

                                  Comment


                                    Alkuperäinen kirjoittaja jeremiah Näytä viesti
                                    Olikohan KS:llä myös erillistä terästä vaihdelaatikolle, kuten moottorille. Pitää huomenna selvitellä.
                                    On ainakin B6:een, mulla on erilliset panssarit. Johan yhtenäinen panssari painais niin paljon että siinä tarvii pari kaveria asentamaan sitä.

                                    Comment


                                    • Alkuperäinen kirjoittaja andre_ Näytä viesti
                                      On ainakin B6:een, mulla on erilliset panssarit. Johan yhtenäinen panssari painais niin paljon että siinä tarvii pari kaveria asentamaan sitä.
                                      Juu Leppäsuolla koitti 4 jannua asentaa mulle sitä yhtenäistä. Sano et kiinnitykset näytti KS:s, niin rimpuloilta, ettei edes suosittelis asentamaan vaikka olisikin asentunut. Se panssari kun ei muutenkaan ollut oikeaa mallia. Käy ilmeisesti vain manuaaliaskiin.

                                      Niin eli sulla on 2 erillistä KS:n teräspanssaria? Kuinka paksui ne on... 2 vai 3mm? Sulla manuska vai automaatti? Ostit Fixukselta?

                                      Comment


                                        Alkuperäinen kirjoittaja jeremiah Näytä viesti
                                        Niin eli sulla on 2 erillistä KS:n teräspanssaria? Kuinka paksui ne on... 2 vai 3mm? Sulla manuska vai automaatti? Ostit Fixukselta?
                                        Kaksi erillistä, tosta viestiketjun ekalta sivulta löyty oikein kuvakin ;) Ja sitten löytyy kanssa linkki sinne Sheriffin sivuille, tosin saattaa olla kielellisiä haasteita sen sivun kanssa.. joka tapauksessa siellä luki moottorin panssarista, että 2mm. :)
                                        Alkuperäinen kirjoittaja Шериф
                                        Материал: Сталь 2мм
                                        Ja taitaa olla saman paksuisia kummatkin, moottorin- ja (manuaali)laatikonpanssarit. Eikös noissa manuaaleissa ja automaateissa ole samanlaiset apurungot kun se siihen tulee muutenkin kiinni? Kuten kuvasta näkyy niin laatikonpanssari on takapäästään tasainen kiinnitysten väliltä, siitä on helppo mallata meneekö tollanen panssari (mikä mulla siis on) sinne paikalleen.

                                        edit: vähän OT mutta tuolla ffp:n puolella [linkki poistettu kun siellä näköjään meni photobucketin kaistan käyttö yli :D ] on näköjään testattu panssarin toimivuutta vähän reilummalla kädellä :D
                                        Attached Files
                                        Viimeksi muokannut andre_; 20.8.2010, 14:28. Perustelu: edit: linkki ffp:lle poistettu

                                        Comment


                                        • Olipahan täyttä paskaa toi Koy Sheriff. Venäläistä laatutyötä indeed. Hitto oli vuosimalli ja malli oikea. Tuon panssarin ois saannut asennettua varmaan paremmin vaikka Citroen C3:n alle, kuin omaani. Olis pitänyt runkoon porailla tyyliin reikiä jne, että mokoman ois saannut kiinni. Eihän tuossa auttanut, kuin palauttaa roska takaisin ja käydä marmorilta tilaamassa orginaalia alle. Hei te joilla on B7/Koy alla... Kuinka helv. saitte ne sinne asennettua? Käytin autoa kumminkin Leppäsuolla ja hertsikan Fixuksella. Kummatkin oli, että "morjens".
                                          Viimeksi muokannut jeremiah; 23.8.2010, 19:28.

                                          Comment


                                            Yhteen b7:aan olen mielestäni seriffin asentanut, hieman siinä joutui kikkailemaan mutta ei se kuitenkaan ihan mahdoton ollut. Olet jeremiah kättänyt autoasi vain väärissä paikoissa :P

                                            Comment


                                            • Meidän Ford Focukseen (1999) piti yhdet mukana tulleet kiinnikkeet hitsata runkoon, mutta muuten erittäin hyvä panssari ainakin tuohon autoon se Sheriffi. Kävin pikkupajalla asennuttamassa ja oli nopea homma. Huomattavasti parempi kuin alkuperäinen (mitä ei enää edes ollut tallessa).

                                              Comment


                                                Mulla on porattu moottoripanssariin yksi uusi reikä etureunaan jotta passaa auton omien kiinnityspaikkojen kanssa. Ei pitäis olla ongelma jos autokorjaamon työkalu-arsenaaliin kuuluu porakone (ja teriä). Jotain rautoja tuli panssarin mukana mutta irroitin ne kun massasin panssarin enkä enää muistanut miten ne oli aluperin panssarissa kiinni. Korjaamolla mallailtiin niitä rautoja mutta ei niille keksitty mitää käyttöö niin heitettiin ne roskiin.

                                                Comment


                                                  Täältä myös yksi ääni seriffin sopivuudelle. Omaan kutoseen panssari sopi melkein heittämällä, reiät olivat kohdallaan jne, mutta ne panssarin mukana tulleet kiinnitystarvikkeet (eli sellaiset pellinreunaan kiinnitettävät pultit) tuottivat hiukan funteeraamista.

                                                  Comment


                                                  • S4 Avant Tiptronic (B6) pohjapanssaria?

                                                    Tietääkö kukaan, mistä voisin moisen hankkia / teettää? Ei tunnu mistään "tärppäävän"... muovinen hiilikuituvahvisteinen on ainut, minkä olen onnistunut löytämään 479 e...

                                                    Comment


                                                      Itse tein omaan kulkineeseen eteenistä pohjamuovin vanhan tilalle josta ei ollut jäljellä kuin rippeet.. Hyvin on kestänyt tähän mennessä kesän asfaltti-ihottuman ja talven jääkokkareet :) Jotain kuvatuksia viritelmästä Eikä maksanut kuin 10e paikallisesta muoviliikkeestä jämäpalasta tehtynä.. Noit metallisia kannattaa alkaa miettimään vasta kun maavara on alle sen sallitun 8cm tai kun pelko öljypohjan hajoamisesta on suuri ;)
                                                      Viimeksi muokannut Drunkenmunky; 18.1.2011, 20:36. Perustelu: lisätty tekstiä

                                                      Comment


                                                        Sanoisin, että HKR:n spekseillä suoritetulla talvikunnossapidolla tarttee reilumman panssarin jo paljon ennen 8cm maavaraa ;)

                                                        Comment


                                                        • Empä edelleenkään ole onnistunut löytämään sopivaa - eikä ole tietoa myöskään "räätälöityjen levyjen" tekijöistä? Voisiko joku jelppiä:)?

                                                          Comment


                                                            onko kukaa laittanu tota ks:N panssarii s3 vm 01 alle? ostin itelleni sellasen ja en löydä paikkaa sille tukiraudalle mistä panssarin etupää tulee kiinni

                                                            Comment


                                                              Itselle ostin dieselgeekin panzer panssarin jenkeistä.
                                                              http://www.dieselgeek.com/servlet/Detail?no=375

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X