Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi 90 jarrupalat

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • Audi 90 jarrupalat

    Hain uudet palat ja paketin avattuani huomasin, että niissä oli johto palojen kulumisimoitusmerkille. Omassa autossani ei ole kyseistä ominaisuutta. Helppo keinohan se on tietysti vain katkaista johto mutta tiedustelen vielä ovatkohan nuo palat oikeat kun mielestäni 90:sessä ei ole koko optiota olemassa. Audi 80 01.86... lukee paketissa.

  • #2
    Niitä samoja paloja käytetään useissa eri merkeissä ja malleissa. Esim. Fiat ja Peugeot ym. käyttävät samoja jarruja autoissaan, tarvikevalmistajat tekevät palat jotka kattavat mahdollisimman suuren määrän eri versioita. Pelkästään autoasi varten ei kukaan tee paloja. Jos palat muuten ovat sopivat niin nips vaan johto pois.
    Et tarkemmin yksilöi autoasi mutta veikkaan että jossain 90 audissa on kuluneisuusvaroittimet vakiona, Audi 100 oli jo 80-luvun alusta.

    Comment


      #3
      Jos on G60 jarrut niitä paloja löytyy varoittimella ja ilman.

      Comment


      • #4
        Niin tietysti, eli tehty mahdollisimman moneen autoon.

        Auto Audi 90 2.3NG vm-90 varustettuna autocheckillä. Onko Audi 100 tuo varoitusvalo autocheckissä vai onko ihan oma valo?

        Eiköhän ne sitten ihan oikeat ole, ajattelin vain ensin kysyä kun sitten kun alkaa tekemään hommia ja huomaa, että ovatkin väärät osat niin ärsyttää.

        Comment


        • #5
          Joo ihan oikeat palat olivat, katkaisin vain johdot pois. Vittu näitä vanhoja autoja. Ajelin tuossa tyytyväisenä palojen vaihdon jälkeen ja huomasin, että taustapeili vähän vinossa. Käänsin sitä ja yhtäkkiä tajusinkin sen olevan kädessäni. Juuri kun saa yhden asian kiinni niin toinen irtoaa.

          Comment

          Working...
          X