Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 3.0 TDI ei käynnisty, vikakoodi 000565

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

  • A4 3.0 TDI ei käynnisty, vikakoodi 000565

    Elikkä vaihdettu korkeapainepumppu, pari suutinta ja tankkipumppu, sekä letkuja useita, auto toimi jonkin aikaa näillä kun polttoainelinjat oli puhdistettu. Sitten yks kerta kun moottori lämpesi, alko herjaamaan hehkuvalolla, eikä käynnistynyt lämpimänä kovin hyvin, kylmänä kyllä toimi ja kesti kierroksiakin.
    No tänään kun olin hakemassa uutta polttoainesuodatinta, ei käynnistyny enää ollenkaan, eikä sit kylmänäkään enää.
    Mistäpäin vikaa kannattaisi etsiä, jos toi suodatin ei tilannetta korjaa?
    Auto on siis A4 3.0 tdi 176kw 2010 ja kilsoja 144 000.

    Niin, edellispäivänä kävin vikakoodit ottamassa, ni kaveri arveli että olisi taas tuo korkeapainepumppu hajonnut, melko huonoa tuuria sanoisin. Kyseessä kyllä sama korjaamo, joka nuo osat vaihtoi alunperin.
    Ei luvannut alkaa enää vikaa selvittämään.

  • #2
    No eipä se suodatin asiaa juurikaan parantanut, vähän kauemmin kesti ajoa. Lämpimäksi kun ajaa ja sammuttaa ei tahdo käynnistyä millään. Kylmänä edelleen toimii hyvin. Mikähän sensori vaikuttaa tohon?

    Comment


    • #3
      Jos siellä on ollut kierrossa metallia, niin olisi vissiin pitänyt vaihtaa vielä muutama palikka lisää.

      Rail-putket pitäisi ainakin kunnolla puhdistaa (mielummin vaihtaa), mutta paineensäädin ja paineanturi olisi vaihtolistalla. Ja kaikki suuttimet. Polttoainetankkikin pitäisi huolellisesti puhdistaa.

      Ei tarvitse isoa murusta jäädä kiertoon, kun se pumppuun mennessään sen särkee.

      Comment


      • #4
        Merkkiliikkeessä oli huollossa ja vaihtoivat pari suutinta puhdistuksen jälkeen paineensäätimistä ja anturista ei puhetta ollut. Lupasivat nyt selvittää. Railisensorin irrotin ja sieltä tuli puhdasta tavaraa, kun sanoivat että siellä on varmasti silppua jos sitä jossain vielä irtoaa. Voisi kyllä olla mahdollista jos hiutuleita alkaa nousta kun ajelee pidempään. Vieläkin ihmetyttää vaan että miksi ei kylmänä ollenkaan temppuile?

        Comment


        • #5
          Ohivuotoa 4: ssä suuttimessa sen verran ettei ihme kun ei toiminut, vaihtoon nuo siis. Silppua ei ole suodattimessa, eikä paineputkissa näkynyt kun on availtu. Paineensäätimen ja anturin olivat vaihtaneet jo viime kierroksella. Toivottavasti toimii uusilla suuttimilla.

          Comment


          • #6
            Autonosat24: stä katoin, mitkähän suuttimet noista sopii tähän autoon? Moottorikoodi on ccwa. En tajunnut mikä ero noissa on muu kuin hinta.Tuotekoodi : 0 986 435 357 onkohan tämä esim. Sopiva?
            Viimeksi muokannut juhannus; 23.10.2015, 09:01.

            Comment


            • #7
              Siis nämä on vasemmalla ja oikealla erilaiset ja eri hintaiset?

              Comment

              Working...
              X