Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

A4 b5 2.6q -> (s4) b5 2.2 20vtq evo1.

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Uppista tätäkin, eli sain viimein aikaiseksikin taas jotain ja käytin auton konttorilla ja muutos katsastus meni läpi, mutta liikennekatsastus sen sijaan tökkäsi huonoon jarruletkuun ja taka akselilla väljään niveleen.

    Tätä ennen on painimista päästöjen parissa ollut kiitettävästi korkean OC.arvon takia, mutta helvetillisen tutkimisen ja klubilaisten puhelin kiusaamisen päätteeksi sekä joka ikisen anturin vaihtamisen jälkeen, syy löytyi viimein viasta johtosarjassa. Joten tuli sitten tehtyä kokonaan uusi johtosarja jonka hyväksi päästöt on taas kurissa ja kulku puolikin parani jonkin asteisesti, tosin vieläkin tuntuu nyhtämistä. Jahka saan uusinta näytön taakse niin täytynee varailla aikaa lappeenrannasta nuiden kummajaisten ihmettelylle sitten, joitain kuvasimia johto räpeltelystä ja myöskin uutukaisesta ilmansuodattimen lämpösuojastakin.
    Attached Files
    Viimeksi muokannut sfk78; 19.11.2012, 20:34. Perustelu: OC eikä HC

    Comment


      No hyvä että selvisi lopulta. Ongelmat oli kyllä niin outoja, että en ihmettele yhtään etteikö ongelmien lähdekin olisi hieman epätyypillinen.

      Comment


        Mitkä oli oireet ? Mistä löytyi vika ?

        Comment


          Oireita lukematon määrä mutta suurimman hankaluuden tietysti teki tuo korkea OC. Vika löytyi viimein johtosarjasta kun mittaillessa kaasuläpän asentoanturia pistokkeen ollessa kiinni, alkoi ihmetyttää miksi lukemat aina eri, viimein tuli huomattua että moottorin lämpötila vaikutti asiaan :) lisämittailuissa löytyi useita maadoitus vikoja jotka kiersivät kannen lämpöanturin kautta, eli anturi toimi maattona. Sen enempää en ole vanhaa sarjaa tutkinutkaan vaan lensi roskiin melko suorintein.

          Sen verran edittiä että juoduin myös vaihtamaan motronicinkin ja melkovarmasti tämän kyseisen syyn takia.
          Viimeksi muokannut sfk78; 19.11.2012, 20:34. Perustelu: OC eikä HC

          Comment


            Tämä peli muutti keskisuomeen, bongata voi äänekosken ympäristössä. Uusi omistaja on myös klubilainen ja sovittiin että jatkaa tätä ketjua omalta osaltaan taas eteenpäin niiltä osin kun auton elämässä jotain uutta taas ilmenee ja varmaankin esitelmöi itsensä tässä osiossa lähiaikoina.

            Comment


              Onko tätä kukaan bongannut? kun ei ole tuo nykyinen omistaja mitään kirjoitellut.

              Comment


                Jos hyvin sattuu niin tämä peli palautuu takaisin omiin hoteisiin kevääseen mennessä :)

                Comment

                Working...
                X