Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

C5 S6 ranetussaneeraus

Collapse
Tämä aihe on suljettu.
X
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Onhan noita remmisarjoja. JHM, PES tai APR mutta kaikkiin saa laskea sen 10k€. Jos olis sen verran varaa sijoittaa autoon niin möisin tämän ja hakisin koko rahalla ronsua.

    Mulla on semmoinen kunnianhimoinen tavoite että sais jollain tavalla sataset paukkumaan tehopenkissä. Ei se 100hp/litra pitäisi olla ihan mahdoton juttu jos se on Hondaltakin onnistunut jo 20 vuotta sitten. Saattaa jäädä haaveeksikin mutta ompahan joku harrastus ettei tartte aikansa kuluksi mummoja potkia.

    Comment


    • Mites jos laitat kaksi sylinteriä lisää pellin alle? Muistaakseni joku täällä foorumilla sellaisen työmaan aloittikin, liekö tullut valmiiksi...

      Comment


        Ja seuraavaksi kansia pyödälle jotta saapi hieman laskettua ja puristuksia nostettua :)

        Comment


          Viinaa koneeseen. :)

          Comment


            Mikaa kompaten, eli prässit ylähä ja auto juopoksi!

            Comment


              On ollut sekin suunnittelupalavereissa esillä. Käytännössä ainoa este on viinanjakelu joka on kuin 70-luvulta eli pitää lähteä hakemaan 50km päästä. Ei se oikein päivittäiskäyttiksen kanssa toimi. Sitten kun St1 päättää ottaa paikalliselle asemalle viinan jakoon niin nousee uudestaan tapetille.

              Comment


                Käsittämätön varianssi tuossa hinnassakin. Muualla maassa hinta monesti ollut pumpulla luokkaa 1,07 ja täällä meillä ainut pumppu kertoo hinnaksi 1,16€ litralta.

                Comment


                • Viinan hinta seuraa aika hyvin ns.normien kehitystä. Tarkoituksena pitää se ero n.50-60cent välillä ja ABC:llä vielä jokunen sentti lisää. Kyllähän noita käytettyjä remmejä kannattaa aina välillä katsella, voi käydä vaikka flaksi :) Eikä tuo viinalla laihalla vetäminen ainakaan ihan heti hajota, onneksi. Itsellä aivan liikaa kokemuksia asiasta, valitettavasti.

                  Comment


                    Tuli mieleen, että onnistuisko tohon joku "purkkaviri", jos ei sattuis oleen viinaa tarjolla. Yks tuttava on tehny bensalinjaan asennettavan bensasnifferin, josta sais näytölle hupiprosentit. Ja jos ei oo tarpeeksi potkua, niin sais potikasta viivästettyä jotenkin syttyä ja ehkä pikkusen seostakin muutettua, sitä en tiedä että kuinka noi säädöt olis järkevä toteuttaa...

                    Toki tässä vaiheessa käyttlystävällisyys laskee, mutta ei tarvisi viina-asemia niin jännitellä. Ja tarvittaessa vois paukutella henkseleitä muutamalla lisäpollella :)

                    Comment


                      On mulla ohjeet sellaisen APR tyylisen "map-switching-with-cruise-stalk" rakentamiseen jolla sais bensa- ja viinakartat valittua tilanteen mukaan. Kai se Motronicin nakukorjauskin tiettyyn rajaan asti pärjää mutta haetaan nyt ne pumppubensan rajat ensin, siinäkin menee näillä eväin pitkän aikaa.

                      Comment


                      • Mistäs tuollaiset "map-switching-with-cruise-stalk" ohjeet löytää? Olisi näppärät omaankin käyttöön.

                        Comment


                          Tuolta minä niitä olen vakoillut.

                          Comment


                          • Niinpä tietenkin :) Tuolta löytää kyllä kaiken tarpeellisen ME7:kaan, kun vaan osaa etsiä. Aivan loistavat sivut.

                            Comment


                              Jep, noilla eväin ajattelin jatkaa omien vehkeiden rikkomista jatkossakin.

                              Comment


                                Plääh, vasiten hain eilen joutilaat vanteet ja renkaat joita rääpiä Ahvenistolla mutta eihän niissä tullut sovikerenkaita mukana eikä tietenkään löytynyt sopivia ylimääräisenä. Mistään niitä ei ehdi enää tässä vaiheessa hakemaan.

                                Comment


                                  Kai Euromaster/ Vianor/ Rengasmaa akselilta löytyy soviterenkaat. tai sorvautat.

                                  Comment


                                    Haet joltain vianorilta tai vast. ne sovitteet. Jos et itse pääse hakemaan niin olen tulossa Ahvenistolle ja jos sulla on nordean tili niin voin ne sovitteet myös käydä hakemassa ja antaa ahvenistolla sulle ;).

                                    Comment


                                      Loppuu aika kesken. Kaksia pyöriä en ala mukana ronttaamaan ja huomenna on heti töiden jälkeen lähtö. Kyllähän sovikkeita normaalisti saa virka-aikaan vähän mistä tahansa.

                                      Comment


                                        Extraharrasteet ja töinteko yhdistettynä syksyn pimeyteen meinaa ettei oo jaksanut tälle tehdä mitään. Nyt kun kerhotoveri haki yhden ylimääräisen harrasteen pihasta pois harrasteaikaa viemästä niin pääsee taas ehkä vauhtiin.

                                        Sen verran olen saanut aikaiseksi että hankin toiselta kerhotoverilta joku aika sitten käytetyt 19" vanteet jotka tulevat tähän alle ensi suveksi. Nykyiset siirtyvät samalla kertaa plussan alle ja plussan valssit lähtevät kiertoon kolmannelle kerhotoverille.

                                        Neljänneltä kerhotoverilta sain AQH padan alkuperäisen ecun. Lähden siitä nyt ensi hätään softaa vertaamaan tuohon AQJ koneen softaan ja opettelemaan sitäkin puolta syvällisemmin. Koneissahan on vakiona 20Hp eroa, pakonokat ovat S8 padassa erilaiset mutta kaikki muu rauta samaa. Eipä näille paljon ole tehtävissä mutta jos koneen hengityksen ja softamuutosten kanssa saisi edes +10% niin olisin vallattoman tyytyväinen. Jos ei muuta niin saa vaparin virittämisellä perinteisesti ainakin generoitua vittuilua osakseen :)

                                        Viinansaannista kysyin sekä ST1 että ABC ketjuilta. Kumpikaan firma ei lähiaikoina ole tuomassa tälle seudulle myyntiin. Tunkki.

                                        Comment


                                          Tää on todettu jo moneen kertaan, mutta sanompa vielä kerran. Ahda se.

                                          Comment


                                            Menihän siinä melkein kolme varttia :)

                                            Comment


                                              Hmm, kun otetaan tuo 340 ja siitä se 10% niin se on mun lyhyen matematiikan mukaan 34.
                                              Eli aika optimistinen olet :P

                                              Comment


                                                Ei vaan voinu vastustaa kiusausta :)

                                                Comment


                                                  Naurata sitä kaasulla?

                                                  Comment


                                                    Osta multa hyvä virisetti tuohon =) Pakosarjat, turbot, DB:t, öljy- ja vesilinjat yms. Helpolla lisää voimaa...

                                                    Comment


                                                      Eipä luulisi olevan ihan mahdoton homma nostaa litratehot reilusta 80hp/l -> vajaaseen 90hp/l. Samalla saanee koneesta hieman kierrosherkemmän ja hauskuuskerrointa nostettua. Peukku täältä! :)

                                                      Comment


                                                        Ikosen Jarin paketti kävi mielessä kun myynti-ilmoituksen näin mutta yhtä nopeasti se haave mureni kasaan. Ei se vaan yksinkertaisesti kilpien välissä olevaan katuautoon kannata. Ja kyllä, harrastus syö jo nyt kaiken ajan ja rahan joten niiden menekkiä ei ole tarve keinotekoisesti lisätä :)

                                                        Ilokaasut toimisivat korkeintaan ratakäytössä. Sitä ei ole kokonaan kuopattu. Perustamiskustannukset olisivat hyvinkin edulliset mutta todellinen käyttötarve on sitten taas niin vähäinen kun vartille toi on kaasuillakin aivan liian hidas ja mutkiin liian painava.

                                                        Luotan perinteisiin kikkoihin. Putkisto kuntoon, lähinnä katit taitaa jarruttaa. Joko modailla orkkiksesta tai etsiä jostain valmis RS6 putkisto. Imusarjan porttasin kannen kanaviin ja hioin ylimääräiset pärsät ynnä kiillotin kaikki sisäpuoliset kanavat. Ohjelmaa puukottamalla lupailevat tuosta koneesta noin 360-370Hp vakiokaluilla eli +10% tavoite lienee saavutettavissa, jos ei nyt ihan pikkuvaivalla niin jollain aikajänteellä kuitenkin. Yhdet S8 kannet on tiedossa, huvittais vaan tietää että mitä eroa niissä nokkakepeissä oikeasti on? En ole sitä tietoa vielä mistään löytänyt.

                                                        Comment


                                                        • Ilokaasu ei oikeen ratakäytössä toimi, vaan nimenomaan kadulla ja kiihdytyskäytössä. Ilokaasun kulutus kun on noin 30g/100hp/1sec, 4,5kg pottu siis kestää 100hepan lisätehontuomiseen 2,5minuuttia.

                                                          Kadulla toimii hienosti, mikäli tilanne ei ole sellainen että sitä tarvitsee käyttää koko ajan. Pottu kestää helposti kesänkin, ensimmäinen tosin yleensä vain yhden illan.

                                                          Comment


                                                            Ei mitään ahdistavaa RS putkistoa vaan kisakatit ja siihen perään sitten omaan makuun läpivirtaavia vaimentajia.
                                                            Kannet kun oli irti, niin se porttaus olisi ollut kohdillaan. Toki se olisi vienyt sen tonnin/kansi mutta sen päälle olisi ollut kiva valita uusia oikeita virinokkia ja sen jälkeen säädellä softaa.

                                                            Comment


                                                              Loppui totaalisesti pelimerkit kesken konetta kasatessa. Hyvä kun uusiin vakioromuihin riitti rahat. Vakiokansi nyt ei onneksi ole ihan sysipaska, ei sille ihan mahdottomia ole tehtävissä. Imusarjan sovitus kanteen taasen on vähintään heikko orkkiksena, siinä on puolen runnerin matkalta aina sellainen 5mm porras. Pakosarjojen kanavat eivät nekään ole ihan perfect mutta muistelisin että ovat vähän paremmat jo uudesta.

                                                              Virikeppejä ei ihan liikaa ole saatavana. Noinkohan jotkut 1.8T 20V kepit sopisi paikoilleen? Niissä olisi ainakin vaihtoehtoja.

                                                              Comment

                                                              Working...
                                                              X