Kuulutus

Collapse
No announcement yet.

Audi A4 B8 3.0tdi Quattro 2009

Collapse
X
 
  • Suodata
  • Aika
  • Näytä
Clear All
new posts

    Audi A4 B8 3.0tdi Quattro 2009

    Elikkäs hieman uutta maalia kaipaava poikkeuksellisen hyvin varusteltu b8 olisi jäämässä joutilaaksi, kun auton tarve muuttunut.

    Löytyy mm. B&O, adaptiivinen vakkari, kuolleenkulmanvaroitin, kaistavahti, kaarreajovalot, navi, bt handsfree, magneticride alusta, sport penkit yms. Tekniikkana 3.0tdi ccwa ja manuaali quattro.

    Ajettu 423tkm ja leimaa loppukesään. Akuutit tarpeet pyöränlaakerin vaihto, vaihdan sen la/su ja yksi polttimo.

    Suorallakaupalla: hp 6te, sis agm akun ja polttoaine lisälämmittimen tai 5.5te lyijyakulla ilman lämmitintä. ja vaihdokkina voi kokeilla tyrkyttää konevikaista, öljysyövää, projektia tms hyvä korista audia, katsellaan välirahat suuntaan tai toiseen tapauskohtaisesti.

    Linkin takaa kuvia ja lisää höpinää.

    https://www.nettiauto.com/audi/a4/14240019

    Renkaita saa tulla potkimaan espooseen ja keskustelemaan hinnasta. Yhteys yv wa soitto tms ja kiinni saa nolla 4nollanolla21677kasi /Martti
    Attached Files
    Viimeksi muokannut MH96; 1.5.2024, 21:35.

    #2
    Leimasetä löysi pientä puuhaa. Mm jousen vaihto yhteen kulmaan, pikku paikan hitsaus helmaan, polttimoa, hikoilevan iskarin(huomautus) ja tukivarsia.

    Laturi vaihtui uuteen boschin tuotteeseen juhannuksen jälkeen ja muuten on vaan huristelti, mutta leimasedän löydöksistä johtuen hintaa täytynee tarkastaa alaspäin. Päästöt oli ok.

    4te, sis kahdet renkaat ja vanteet. Kuuntelen tarjouksiakin.

    Comment

    Working...
    X